Olennaisia faktoja

Jussi Siitarinen

Tietoa kirjoittajasta

Jussi Siitarinen

Synnyin vuonna 1978. Koulutukseltani olen media-assistentti.

Harrastukset alkoivat nuorena alppihiihdolla, myöhemmin intohimoksi tulivat taistelulajit ja voimailu. Kovan treenaamisen lisäksi myös aiheeseen liittyvän ymmärryksen kehittäminen oli olennainen aktiviteetti.

Kuitenkin myöhemmin tietyt seikat alkoivat kääntämään huomiota pois pinnallisen menestyksen tavoittelusta kohti ymmärrystä ja vapautta.

Koko elämän ajan minulla on ollut tunne että maailmassa on jotain todella pahasti pielessä. Yhteiskunnan epäkohtien aiheuttajien ymmärtäminen, niiden esilletuonti ja niistä keskustelu onkin tullut keskeisimmäksi toiminnaksi.

Olen kirjoittanut erilaisista ongelmien aiheuttajista mielipidekirjoituksia, kolumneja ja blogitekstejä. Keskeisiä aiheita ovat olleet väestön manipulointi koulutuksen, propagandan ja median keinoin sekä rahaan ja sen luontiin liittyvät seikat.

Olin 2011 eduskuntavaaleissa Vapauspuolueen ehdokkaana ja 2013 kuntavaaleissa Suomen Kansan Sinivalkoisten ehdokkaana. Tärkeimpinä teemoinani olivat itsenäisyys, omavaraisuus ja turvallisuus.

2020 aloitettu valepandemia osoitti kuinka korruptoituneita kaikki keskeiset auktoriteetit, instituutiot ja organisaatiot ovat. Valtamedian toiminta väestön manipuloinnissa on saavuttanut ennennäkemättömän tason.

Otan itse asioista selvää enkä tyydy valtamedian ja virallisten tahojen selityksiin. Olen keskittynyt seuraamaan niitä asiantuntijoita joille totuus on tärkeämpi kuin ura, maine ja ego.

Olen kirjoittanut tätä blogia ja tehnyt videoita valepandemiaan liittyvien olennaisimpien faktojen ja niistä tehtyjen johtopäätösten perusteella. Tarkoitus on tuoda olennaisimmat seikat esiin mahdollisimman selkeästi ja yksinkertaisesti.

Kuten monet lääkärit, tutkijat ja lakimiehet ovat todenneet ”Covid-19:sta” ei ole kyse mistään lääketieteellisestä pandemiasta vaan massiivisesta psykologisesta operaatiosta ja rikoksesta ihmisyyttä vastaan.

Nykytilanteessa totuuden esilletuonti on tärkeintä mitä kukaan voi tehdä. Varsinkin median edustajilla on suuri vastuu. Kuitenkin juuri valtamedia on keskeisin valheiden levittäjä. Uskomalla valheita ihmiset luovat oman vankilansa. Tyrannia on mahdollista vain ihmisten itsensä toteuttamana.

Totuus vapauttaa ja itsekunnioitus lopettaa tyrannian!

%d bloggaajaa tykkää tästä: