Virologia ja virushuijaukset tiivistettynä

SARS CoV-2:ta, apinarokkovirusta kuten mitään muutakaan virusta ei ole oikeasti eristetty eikä todistettu olevan olemassa vaikka lukuisat tutkimukset ja artikkelit väittävätkin päinvastaista.

Kaikkien väitettyjen sairaaksi tekevien virusten genomit ovat keinotekoisesti kyhätty lyhyistä sekvensseistä jotka ovat peräisin SOLUVILJELMISTÄ monista eri geneettisistä lähteistä. Ne lyhyet sekvenssit on tietokoneella kyhätty kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin jollaista ei todellisuudessa ole olemassa.

Molekyylibiologi tri Stefan Lanka on tehnyt soluviljelmistä kontrollikokeen 21.4.2021. Soluviljelmät hajoavat virologien menettelystä (solujen näännyttämisestä ja myrkyttämisestä) johtuen eivätkä mistään oletetusta viruksesta.

Elektronimikrokuvat joissa virologit väittävät näkyvän viruksia on otettu näännytetyistä ja myrkytetyistä soluviljelmistä ja näyttävät solujen hajoamistuotteita ja menettelyn tuottamia artefakteja eivätkä mitään viruksia. Virologia on tieteenvastaista toimintaa.

Mitään virusta (mukaanlukien HIV, ebolavirus, tuhkarokkovirus, influenssavirus jne) ei ole koskaan eristetty suoraan ihmisestä, eläimestä, kasvista tai niiden nesteistä kuten vastaukset tietopyyntöihin osoittavat.

Mikään niin sanottu virustesti ei testaa mitään virusta. Sellaista mitä ei ole olemassa ei voida testata millään tavalla! Kaikki virustestit ovat täysin merkityksettömiä. Ihmisen genomissa 90 sekvenssiä ja 90 meissä elävän mikrobin sekvenssiä ovat täsmälleen yhteensopivia väitetyn SARS CoV-2:n testausta varten käytettyjen PCR-primer-sekvenssien kanssa. Myös niin sanotut vasta-aine testit ovat merkityksettömiä. Niin sanotut ”vasta-aineet” eivät ole spesifisiä.

Edellämainitut faktat osoittavat että kaikki viruksiin liittyvät tartunta- ja kuolintilastot ovat väärässä. Mikään sairaus tai oire ei ole minkään viruksen aiheuttama koska viruksia ei ole olemassa. Ei ole mitään virustartuntoja eikä koronatautia (Covid-19).

Virologia on täyttä petosta.

Aiheeseen liittyvät tärkeimmät artikkeli- ja videolinkit.

%d bloggaajaa tykkää tästä: