Onko olennaista osoittaa että väitetyn viruksen, jonka verukkeella koko maailma on laitettu poikkeustilaan, olemassaoloa ei ole todistettu millään tieteellisesti pätevällä menetelmällä. Onko olennaista osoittaa tuo tosiasia lakimiehille ja lakinaisille jotka ajavat kanteita ja syytteitä ”koronatoimien” toteuttajia vastaan?

Tässä tekstissä on eräästä keskustelusta otettuja muutamia ihmisistä paljon kertovia kommentteja. Tätä ei voi keksia. Nämä ovat ihan aitoja! 😀

Erääsä kommentissa kysyttiin yleisesti sairastumisiin liittyen ”mikä sitten sairastutti ihmisiä jos viruksia ei ole olemassa?”:

Minä (Jussi Siitarinen) vastasin:
Viruksia ei ole olemassa ja bakteerit itsessään eivät aiheuta sairauksia. Aikoinaan teollistumisen myötä monet kaupungit olivat erittäin saastuneita myrkyistä. Ravinto ja elinolosuhteet olivat huonoja. Myrkyt ja muut tekijät sairastuttivat ihmisiä.


Siihen eräs keskustelija kommentoi:
”Tämä debattia kuuluu kaiketi virologiaan . Ei laki paikkaan. Reiner Fuellmich jätti myös kyseisen debatin, koska se ei poista kokonaiskuvasta sitä tosiasiaa, että ihmisiä ei kuole normaalia enemmän ja valtion toimet ovat siihen nähden despotismia ja rikos ihmisyyttä vastaan.”


Siihen eräs keskustelija vastasi:
”Fuellmich ei puhu asiasta, koska hänen ympärillään on ollut juuri niitä petollisia virologeja. Ei viruskusetus ole vaikeaselkoinen ymmärrettävä, jos todella joskus paneutuu siihen mistä siinä on kyse. Mut ei voi ajatella toisten puolesta ja usein ihmiset väittää vastaan, vaikkeivät ole ajatuksella lukenut ja miettiny niitä asioita.

Ja juuri tätä ”virusta” varten lakeja muokataan ja tehdään, nii kai se aika olennaista on, että onko sitä väitettyä virusta olemassa.”


Siihen eräs keskustelija kommentoi:
”Jos se on olennaista, niin sitten Fuellmich on turhalla asialla?”


Keskustelija vastasi:
”Ei se tietenkään koko työtä tee turhaksi, mutta paljon potentiaalia menee hukkaan niiden virologien takia.”


Eräs keskustelija kysyi liittyen Fuellmichin ympärillä pyöriviin petollisiin virologeihin:
”Mitkä väärät virologit?”


Keskustelija vastasi:
”Bhakdi ja Yeadon.”


Minä kommentoin siihen:
Esim Reiner Fuellmich on käärmeiden ympäröimä ja selvästi harhaanjohdettu mutta tietääkö kukaan mistä tai keneltä esim Aki Nummelin tai Jaana Kavonius on saanut ”asiantuntijanäkemyksiä” väitetystä ”koronapandemiasta” ?


Eräs keskustelija kommentoi ensimmäistä kommenttiani (viruksia ei ole olemassa ja bakteerit itsessään eivät aiheuta sairauksia):
”Nyt, vaikka tämä olisikin totta, niin kyllä leimaudutaan hörhöiksi, jos tätä viljellään.

Kyse ei ole kuitenkaan taudista, vaan ihmisten pisteyttämisestä, seurannasta, perusihmisoikeuksien lyttäämisestä, ja omaisuuksien uudelleensijoituksista..”


Vastaukseni:
Ihan yksi vitun hailee leimautuuko joidenkin urpojen ja idioottien (jotka ei halua ymmärtää mitään vaan uskoo auktoriteetteja) silmissä hörhöksi kun faktat osoittavat että viruksia ei ole olemasa!

Sellainen mikä ei ole olemassa ei leviä eikä tartu eikä aiheuta mitään sairauksiakaan! Vain idiootti ei ymmärrä näin yksinkertaista asiaa!

Idiootit jotka USKOVAT viruksiin pitää maskeja ja ravaa täysin merkityksettömissä testeissä ja siten KÄYTÖKSELLÄÄN ylläpitää valepandemiaa. NE ovat hörhöjä!

Jos kukaan ei koskaan sano koko totuutta (vaikka se kuulostaisi enemmistölle kuinka ”hullulta” tahansa) niin silloin mikään ei koskaan muutu!

Vaihtoehtomedia ja ”vapausliike” on kohta 2 vuotta ylläpitänyt samaa valheellista käsitysta kuin viranomaiset ja valtamediakin että virus olisi olemassa ja että se tarttuisi ja juuri se valhe on syy idioottien maskien pitämiseen ja testeissä ravaamiseen!

Minkä helvetin takia vaihtoehtomedia pitää juuri sitä samaa valhetta yllä joka vaikuttaa haitallisesti kokonaistilanteeseen? Onko se tarkoituksellista?Vastaukseni kommenttiin liittyen Fuellmichin ympärillä hääräävien virologien harhaanjohtavaan toimintaan:

Nämä petokselliset ”asiantuntijat” kuten useimmat virologit, epidemiologit ja lääkärit jotka hääräävät näiden lakimiesten ja lakinaisten (esim Fuellmichin, Fischerin, Kavoniuksen ja Nummelinin) ympärillä tai joilta nämä lakimiehet ja lakinaiset saavat ”asiantuntijanäkemyksiä” ovat merkittävä syy että valepandemia on jatkunut näin kauan.

Näillä virologeilla, epidemiologeilla ja lääkäreillä olisi ollut heti vuoden 2020 alussa mahdollisuus sanoa että viruksia ei ole olemassa ja että virustestit ovat täysin merkityksettömiä, mutta eivät sitä tehneet, koska ovat joko niin tyhmiä etteivät ymmärrä koko virologian olevan petosta tai sitten he ovat pahoja tai pelkureita.

Olennaisimmat faktat nähtyään maallikkokin ymmärtää että koko virologia on petosta eikä minkään viruksen olemassaolosta ole koskaan esitetty mitään tieteellisesti päteviä todisteita. Maallikkokin ymmärtää että sellaista mitä ei ole olemassa ei voida myöskään testata – millään tavalla!

Mutta mitä nämä virologit, epidemiologit ja lääkärit tekevät? Edelleen puhuvat vain pelkkää paskaa vaikka juuri heillä olisi näkyvyyttä ja lakimiesten ja lakinaisten tuki jos vain olisivat suoraselkäisiä ja kumoaisivat koko väärinkäsityksen.

Se vaatisi sen että he myöntäisivät koko uransa rakentuneen tieteenvastaiselle toiminnalle sekä ihmisten ja eläinten turhalle myrkyttämiselle lääkkeillä ja rokotteilla! Kannattaako sellaisilta käärmeiltä mitään muuta odottaa kuin yrittävät vain pelastaa oman persnahkansa puhumalla ”koronatoimia” vastaan mutta kuitenkin viruksista valehtelemalla jotta säilyttäisivät maineensa valehtelijoista koostuvassa ”tiedeyhteisössään”.


Keskustelija kommentoi:
”Taidat itse olla vain vitun tyhmä. Kukaan maallikko ei oo ymmärtäny yhtään mitään ja sä suollat paskaa minkä kerkeää. Näytä ne faktat joita väität et maallikko ymmärtää ja joiden vuoksi suomessa 4/5 on ymmärtäny sun faktojen vuoksi mistä on kyse. Jotku yrittää oikeasti tehdä jotain ja sä jauhat paskaa jostain vitun virologiasta joka on sisäänajettu jokaiseen ihmiseen. Mee ny ajamaan tää sun ajatus infektiotautilääkäreille ja tartuntatautilääkäreille jotta ne ymmärtää asian äläkä perkele vittuile täällä ihmisille jotka yrittää tehdä jotain asian suhteen. Kui vittu joku voi ajatella että joku myöntää uran perustuneen valheelle ja sen perusteella yhtäkkiä ”heräis”. Tee jotain hyödyllistä äläkä kirjota paskaa tänne.”


Vastasin esittämällä ne faktat joita väitän maallikonkin ymmärtävän seuraavilla linkeillä:

7 virologian kumoavaa faktaa

Tri Stefan Lanka kumoaa kaikki väitteet virusten olemassaolosta

Virologian kulissit kaatuu


Keskustelija kommentoi:
”Ja toi on (mitä postasits) nyt pureutunu 4/5 suomen kansalaisten mieleen? Niinkö?”


Vastasin:
Koko ajan yhä useampi ymmärtää. Eivät ilmeisesti ole sinun tasolla.


Keskustelija kommentoi:
”Liian vähän. Ei vaikuta eikä sillä oo merkitystä. Jos ois, meillä ois samanlaisia mellakoita ku muualla euroopassa.”


Vastasin:
Mistä sinä tiedät yhtään mitään millä on oikeasti merkitystä?


Toinen keskustelija kommentoi jakamaani linkkiä 7 virologian kumoavaa faktaa:
”Nämä ovat tutkimisen arvoisia näkökulmia. Asiallinen esitystapa lisää mielenkiintoa tutustua aiheeseen…”


Keskustelija kommentoi:
”Etkö sä yhtään katso mitä suomalaiset tekee ja kannattaa? Mä katson mitä suurinosa tekee enkä kuvittele että marginaalisilla tiedoilla ois merkitystä kun niitä ei suostuta lukemaan, siksi pitää pitää terve realiteetti kehissä eikä kuvitella et jotku herää ”viruksettomuuteen”. Meidät on ehdollistettu ja sillä hyvä, suurin osa ei herää.”


Vastasin:
4/5 suomalaisista on lampaita jotka ottavat vastaan mitä joku auktoriteetti heille sanoo. Sellaiselta porukalta ei kannata odottaa mitään. Minä keskityn vaikuttamaan vaihtoehtomediaan jota se 1/5 tai vielä pienempi osa suomalaisista seuraa. Se osuus väestöä joka edes pyrkii kyseenalaistamaan ja ajattelemaan itsenäisesti on se porukka joka oikeasti saa muutoksen aikaan ja se on pienempi kuin 1/5. Mutta sen kautta loputkin muuttuvat.

Taidat olla oikea lauman seuraaja joka ei ajattele vaan katsoo mitä lauma tekee ja samaistuu siihen. Hyökkäät kiukuttelemalla sellaista vastaan joka kyseenalaistaa sinun (ja lauman) uskomukset.

Kirjoitat minua kohtaan seuraavaa:
(Keskustelijan kommentit kursiivilla lainausmerkeissä ja vastaukseni niiden alapuolella)

”Taidat itse olla vain vitun tyhmä. Kukaan maallikko ei oo ymmärtäny yhtään mitään ja sä suollat paskaa minkä kerkeää.”

Tyypillistä asian merkityksen vähättelyä ja toisten älykkyyden aliarviointia kun ei itse haluta perehtyä asiaan.

”Näytä ne faktat joita väität et maallikko ymmärtää ja joiden vuoksi suomessa 4/5 on ymmärtäny sun faktojen vuoksi mistä on kyse.”

En ole väittänyt että 4/5 väestöä ne ymmärtää. Olen sanonut että maallikkokin ymmärtää virologian kumoavat faktat ne nähtyään.

”Jotku yrittää oikeasti tehdä jotain ja sä jauhat paskaa jostain vitun virologiasta joka on sisäänajettu jokaiseen ihmiseen.”

Mitähän joku oikeasti yrittää tehdä? Minä teen enkä yritä. Minä sanon totuuden. Mutta totuus ei vielä poista koko ongelman aiheuttajaa. Ongelman aiheuttaja on valheille ja vääryydelle alistuminen. Jotta totuuden saisi selville tarvitaan itsekunnioitusta ymmärtää mikä todellinen tilanne on ja sitten kieltäytyä alistumasta valheille ja vääryydelle. Totuus vapauttaa ja itsekunnioitus poistaa tyrannian. En jauha mitään paskaa mistään vitun virologiasta vaan osoitan faktoja jotka kumoavat koko virologian. Sisäänajolla tarkoitat ilmeisesti aivopesua?

”Mee ny ajamaan tää sun ajatus infektiotautilääkäreille ja tartuntatautilääkäreille jotta ne ymmärtää asian äläkä perkele vittuile täällä ihmisille jotka yrittää tehdä jotain asian suhteen.”

Olen nämä tieteelliset faktat osoittanut ”koronatoimia” vastaan puhuville terveydenhuollon edustajille kuten Kivivuori, MKR, Pelastetaan Suomen lapset, Koronarealistit jne. Muut vastaavien ammattien edustajat osoittavat kantansa jatkamalla ammattiaan entiseen tapaan ja vaikenemalla yhteiskunnallisesta tilanteesta. Se että ihmiset yrittää tehdä jotain ymmärtämättä mistä oikeasti on kyse on todella vaarallista. Minä ohjaan heitä oikeaan suuntaan osoittamalla että viruksia ei ole olemassa ja suuntaamalla huomion sairauksien todellisiin aiheuttajiin joita ovat myrkyt, ravinteiden puute, psyykkinen shokki ja säteily sekä siihen että Covid-19 on 100% psykologinen operaatio väestön manipuloimiseksi ja totalitaristisen kontrolliyhteiskunnan aikaansaattamiseksi.

”Kui vittu joku voi ajatella että joku myöntää uran perustuneen valheelle ja sen perusteella yhtäkkiä ”heräis”. Tee jotain hyödyllistä äläkä kirjota paskaa tänne.”

En ajattelekaan että joku virologi myöntäisi sitä itse ja muuttuisi. Sen takia maallikoiden pitää osoittaa se toisille maallikoille. Koen tehneeni erittäin paljon hyödyllistä viimeisten kahden vuoden aikana. Sen vahvistaa virushuijauksesta koko ajan lisääntyvä ja laajeneva ymmärrys maallikoiden keskuudessa. Joten kirjoitukseni ei ole ollut paskaa 🙂


Toinen keskustelija kommentoi aikaisemmin ryhmään jakamaani videolinkkiä:
”Hienoa että Jussi tutkii asioita. Esim. tuo video on sellainen, josta löytyy paljon mielenkiintoista. Kriittisyyttä tarvitaan kaikkiin suuntiin.”
Video: Väestön manipulointi pakottavilla stressimanipulaation menetelmillä


Eräs keskustelija kysyi:
”Miksi matolääkkeillä on hyviä tuloksia ”koronankin” hoidossa?
Miksi niin monella vanhan maailman hoidoista on antiparasiittisia ominaisuuksia?
Miksi parasiitit vaikuttavat ihmisten mielialaan, mieltymyksiin ja seksuaaliseen käytökseen?”


Vastaukseni:
Mitä hyviä tuloksia? Loislääkkeet ovat myrkkyjä jotka kehoa lisää myrkyttämällä estävät paranemisprosessin ja siihen liittyvät epämiellyttävät oireet. Ne antavat valheellisen vaikutelman parantumisesta kun oireet lievittyvät. Ne siis estävät todellisen paranemisen. Samoin kuin kipulääkkeet estävät kuumeen ja muut oireet jotka keho tarkoituksella nostaa poistaakseen myrkkyjä.


Keskustelija kommentoi:
”Jussi tietää influenssan syntyperän ja Jussin mukaan ei ole virusta, joten Jussi haastaa valtion ja Virologian. Se on Jussin tehtävä.”


Vastaukseni:
Influenssa on kehon paranemisprosessi sen jälkeen kun vaurio on jo tapahtunut. Mitään influenssavirusta ei ole olemassa, kuten voit katsoa CDC:n vastauksesta tietopyyntöihin ”virusten” eristämisestä.

Virologian kulissit kaatuu

Lisäksi kannattaa lukea miten espanjantautia ei aiheuttanut mikään virus eikä se ollut tarttuva lukuisista yrityksistä huolimatta:

Iso muutos sähkömagneettisissa kentissä on edeltänyt jokaista pandemiaa


Keskustelija kommentoi:
Sulla on alati hyviä mielipiteitä, niin laita ne liitteeksi valtiota vastaan olevaan haasteeseen. Sulla on nyt järjetön pätemisen tarve, niin mene nukkumaan tai tee haaste. Hämmennä turhaan ”tyhmien” kanssa.


Vastaukseni:
Ei mulla ole mitään pätemisen tarvetta. Sen sijaan mulla on tarve opettaa papukaijoille uutta hoettavaa. Totuuteen ja faktoihin perustuvaa hoettavaa.


Keskustelija kommentoi:
”Mene opettamaan virologeja ja juridiikkaa rikkovia.”


Vastaukseni:
Ne on liian korruptoituneita. Ajattelin että papukaijoissa olisi enemmän mahdollisuuksia myönteiseen kehitykseen. 🙂


Keskustelijan kommentti:
”Hip Hip.. Nyt vähintään kanne tai tuulen pieksäntää ja leukojen louskuttelua on!”


Vastaukseni:
Lakimiehet ja lakinaiset ajakoot kanteita. Mun tehtävä on opettaa papukaijoja. Mulle riittää että papukaijat oppii uusia lauseita (ja mieluiten unohtaa vanhat). Miten olisi jos alkaisitte hokemaan seuraavia lauseita toisillenne ja esim Kavoniukselle, Nummelinille ja Fuellmichille:

Virologia on tieteenvastaista toimintaa.

Virologia on täyttä petosta.

Virologia on kumottu tieteenala.

Oireet ja epidemiologiset havainnot eivät osoita aiheuttajaa.

Yhdenkään viruksen ei ole koskaan todistettu olevan olemassa eikä niiden ole koskaan todistettu aiheuttavan mitään sairautta.

Viruksia ei ole koskaan nähty ihmisessä, eläimessä, kasvissa tai niistä peräisin olevissa nesteissä.

Tutkimukset joissa väitetään että virus on eristetty ovat soluviljelytutkimuksia jotka eivät todista minkään viruksen olemassaoloa.

Kontrollikokeet ovat kumonneet soluviljelytutkimukset ja koko virologian perustan.

Kaikkien väitettyjen virusten genomit ovat keinotekoisesti kyhätty eri geneettisistä lähteistä peräisin olevista lyhyistä geenifragmenteista tietokoneella kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin jollaista ei todellisuudessa ole olemassa.

Virustestit eivät testaa mitään virusta.

Kaikki virustestit ovat täysin merkityksettömiä.

Sellaista mitä ei ole olemassa ei voida myöskään testata – millään tavalla!

Kaikki viruksiin liittyvät tartuntatilastot ja kuolintilastot ovat vääriä.

Sellaiseen mitä ei ole olemassa ei voi sairastua eikä kuolla.

Sellaiseen mitä ei ole olemassa ei tarvita mitään lääkkeitä.

Mikään sairaus tai oire ei ole minkään viruksen aiheuttama koska viruksia ei ole olemassa.

Näille väitteille löytyy asiantuntijalähteet blogista:
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/


Keskustelijan kommentti:
”Voisko ylläpito puuttua tälläisiin trolleihin? Pysyisi jollain tapaa Fokus lakiasioissa eikä missään höpöhöpö asioissa, jotka eivät edes pidä paikkaansa.

Hieman vaikea on löytää oleelliset viestit täältä joukosta. Kiitos.”


Vastaukseni:
Sano joku sellainen asia jutuissani mikä ei pidä paikkaansa!

Jos ”koronatoimiin” liittyvissä lakiasioissa mielestäsi sen väitetyn asian, jonka verukkeella koko maailma on laitettu poikkeustilaan, olemassaolon todisteiden puuttuminen ei ole olennaista, niin mikä sitten on?


Eräs keskustelija kommentoi:
”Ja Jussi sulla on ihan sairaan mielenkiintosta juttua, mulle saa laittaa niitä aina, musta sulla tosi hyvät pointit ja hyviä lähteitä. Oon lukenu innolla näitä. Mut tää lakiapuryhmä ei varmaan ota näitä vastaan, näitä ryhmiä on nyt tullu tänne paljon ja sellasiakin missä sun ei tarvii kuunnella kaikkien urpojen länkytystä vastaan vaan missä asiaa löhdetään myötämielisesti tutkimaan ennenkun se suoralta kädeltä teilataan.”


Vastaukseni:
Ymmärrän mutta tässä onkin tarkoitus saada tosiasia että viruksia ei ole olemassa myös lakimiesten ja lakinaisten ymmärrykseen jotta he osaisivat hoitaa asiaa tosielämän faktojen perusteella eikä minkään virheellisten tilastojen perusteella.

Se tosiasia että virusta ei ole olemassa vie pohjan kaikilta testeiltä joilla ylläpidetään valheellista käsitystä tartunnoista ja luodaan virheellisiä ja harhaanjohtavia tilastoja. Tässä on myös psykologinen puoli. Valheellinen uskomus viruksesta vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen ja sitä kautta ylläpitää valepandemiaa.


Toinen keskustelija kommentoi:
”No onhan se virususkovais-kirjotus aika provosoiva (ymmärrän kyllä syyt), mut jos pitää vaan tän mielessä, niin ei pitäis olla ongelma:

”Jo ranskalainen valistusfilosofi Jean-Jacques Rousseau muistutti, että suuren vittuilun mukana tulee suuri vastuu. Kun vittuilee, pitää hyväksyä vastavittuilu.”


Vastaukseni:
Idiootin kutsuminen idiootiksi ei ole vittuilua vaan oikeilla termeillä puhumista.