Vaihtoehtomediakin on täynnä virususkovaisia idiootteja jotka paskapuheillaan ylläpitävät valheellista uskomusta että viruksia olisi olemassa ja että ne aiheuttaisivat sairauksia. He puhuvat samaa paskaa siitäkin huolimatta että heille on näytetty faktat siitä että koko virologia perustuu tieteenvastaiselle toiminnalle. Yhdenkään viruksen olemassaoloa ja patogeenisuutta ei ole koskaan todistettu millään tieteelliset kriteerit täyttävällä menetelmällä.

Myös vaihtoehtomediassa kuulee jatkuvasti selityksiä ”hänellä oli korona, koronatartunnat, koronatauti” ym paskaa. Mikä helvetin korona? Ei ole mitään koronaa! Ei ole mitään uutta sairautta joka voitaisiin jotenkin tieteellisin kriteerein määritellä. Koronaan uskovat ovat valtamedian ja viranomaisten aivopesun uhreja. Kyse on uskonnon kaltaisesta kultista joka pyörii kuvitteellisen taudinaihauttajan ympärillä maskeineen, testeineen, rokotteineen ja rajoituksineen. He uhraavat itsensä ja lapsensa uskomusten ohjaamana ja he harhaanjohtavat toisiakin. Täysiä sekopäitä kaikki!

Vaihtoehtomediassa viruksista ja tartunnoista puhuville on näytetty, että 140 viranomaista ympäri maailman on vastannut tietopyyntöihin viruksen eristämisestä ja puhdistamisesta. Yhdelläkään niistä ei ole mitään tieteellisesti pätevää todistetta minkään viruksen olemassaolosta!

Vaihtoehtomedian virususkovaisille on myös rautalangasta väännetty että kaikki virustestit ovat täysin merkityksettömiä. Sellaista mitä ei ole olemassa ei voi myöskään testata — millään tavalla! Vain täysi idiootti ei ymmärrä näin yksinkertaista asiaa! Silti vaihtoehtomedian virususkovaiset puhuvat tartunnoista päivästä toiseen. Jatkuvasti raportoidut tartunnat eivät ole mitään tartuntoja vaan positiivisia tuloksia testeistä jotka eivät testaa mitään virusta! Kaksi vuotta on kulunut mutta vaihtoehtomedian idiootit edelleen puhuvat harhaanjohtavasti tartunnoista. Tuollaiset valheet ovat todella vaarallisia koska ne ylläpitävät suuren yleisön valheellista mielikuvaa tarttuvasta taudista. Vaihtoehtomedian virususkovaiset ovat joko täysiä idiootteja, he ovat ylimielisyyttään jättäneet asiat kyseenalaistamatta tai sitten he tietoisesti valehtelevat suurelle yleisölle.

Virususkovaiset tyytyvät uskomaan tunnettuja auktoriteetteja. On nimikkeenä sitten lääkäri, virologi, epidemiologi tms niin siihen uskotaan kunhan tarina jotenkin pönkittää omaa elämäntyyliä. Vastuuta omasta terveydentilasta ei haluta ottaa. Luotetaan vaan koulutettuun ja kalliisti maksettuun idioottiin joka syyttää kuvitteellisia mielikuvituspartikkeleita – joiden olemassaolosta ei ole mitään todisteita – kaikista sairauksista ja lääketeollisuus rikastuu.

Petokselliset virologit, lääkärit ja epidemiologit harhaanjohtavat myös tunnettuja lakimiehiä ja lakinaisia. Nämä puhuvat heille että virus olisi olemassa. He puhuvat tartunnoista ja kuolemista. He puhuvat pelkkää paskaa! Sitten nämä harhaanjohtajat esiintyvät vaihtoehtomediassa näiden lakimiesten ja lakinaisten kanssa jotka toistavat samoja valheita kuin papukaijat.

Sitten on nämä täysin terveydestä ymmärtämättömät rokotemyönteiset ”koronakriitikot”. Itsenäisen ajattelun sijaan USKOVAT heille koko eliniän syötettyjä valheita. He eivät tajua sitä että todellisuudessa KAIKKI rokotteet ovat täysin turhia ja erittäin haitallisia. Rokotteet eivät ole koskaan estäneet mitään sairauksia vaan aiheuttaneet niitä!

Vaihtoehtomediassakin nämä idiootit puolustelevat rokotteita koska he eivät ole perehtyneet virologian menetelmiin. He eivät ymmärrä millaisilla menetelmillä väitetty ”virusten eristäminen” tehdään (täysi petos) ja että tuosta samasta sekalaisesta ja myrkyllisestä seoksesta tehdään myös rokotteet lisäämällä niihin lisää myrkkyjä!

Vaihtoehtomedia ja ”vapausliike” luottaa lääketeollisuuden aivopesemiin ”asiantuntijoihin” kunhan ne vain näennäisesti vastustavat joitakin ”koronatoimia”. Vaihtoehtomedia ja ”vapausliike” on totaalisen ymmärtämätön siitä tosiasiasta että tuollaiset ”asiantuntijat” ovat vaarallisia harhaanjohtajia.

Sitten kuulee joidenkin selityksiä että ”viruskäsitteen kumoaminen on suurelle yleisölle liian vaikeaa, se on uskomatonta, pitää ottaa psykologia huomioon, ei ole aikaa käydä koko asiaa läpi…”

PASKAT!

Kuka tahansa, joka haluaa ymmärtää, ymmärtää hyvin nopeasti sen tosiasian, että kontrollikokeet ovat kumonneet koko virologian. Fakta on että virusten olemassolosta ja patogeenisuudesta ole mitään tieteellisiä todisteita. Kuka tahansa joka ottaa nämä olennaiset faktat huomiooon ymmärtää että koko virologia on kumottu tieteenala!

Syy miksi jotkut ihmiset edelleen uskovat valheellisiin tarinoihin viruksista on se että heille ei ole kerrottu tuota olennaista tosiasiaa virologiasta! Miksi ei ole kerrottu?! Sitä kannattaa varmaankin kysyä valehtelijoilta itseltään eli virusvalhetta ylläpitäviltä virologeilta, lääkäreiltä ja epidemiologeilta. Syy sille että he eivät kerro totuutta on heidän egonsa, maineensa, uransa ja palkkansa. He eivät halua myöntää ettö koko heidän uransa on perustunut tieteenvastaiselle toiminnalle, paskapuheille ja ihmisten myrkyttämiselle täysin turhilla ja erittäin haitallisilla lääkkeillä ja rokotteilla.

Vaihtoehtomedia ja ”vapausliike” on henkisesti laiskaa porukkaa. Haastattelevat toisiaan ja puhuvat päivästä toiseen – pelkkää paskaa! Todellisuudessa he haluavat vain näkyvyyttä ja suosiota. He mieluummin ylläpitävät valheellista viruskäsitettä koska totuus on heidän mielestään ”niin hullu että suuri osa yleisöstä ei hyväksy sitä”. Monet vaihtoehtomedian edustajat mieluummin ylläpitävät ihmisten manipuloimisella mahdollistettua valepandemiaa ylläpitämällä yleistä uskomusta – valheellista viruskäsitettä – kuin kyseenalaistavat sitä. Mitä vaihtoehtoista siinä on? Pelkkiä teeskentelijöitä ja paskanjauhajia suurin osa vaihtoehtomedian edustajista ja ”vapausliikkeestä”!

Tässä on jo melkein kaksi vuotta mennyt ja vaihtoehtomediassa eniten näkyvillä olleet ”koronakriitikot” ovat omalla toiminnallaan ylläpitäneet virusvalhetta pönkittämällä virusteoriaa ja viittaamalla virallisiin tilastoihin.

Jos psykologiaa ajatellaan niin USKOMUS, että viruksia on olemassa ja että ne aiheuttavat sairauksia, niin tuo USKOMUS saa ihmiset esim pitämään maskeja, ravaamaan testeissä ja ottamaan myrkkypiikkejä. USKOMUS vaikuttaa käyttäytymiseen ja käyttäytyminen ylläpitää ja edistää valepandemiaa.

Tätä tosiasiaa vaihtoehtomedian suosituilla kanavilla ei käsitellä koska KAIKEN kyseenalaistaminen voi aiheuttaa monissa voimakkaita tunnereaktioita ja se voisi tietää seuraajien menetyksiä. Heille seuraajat ja mainostulot ovat tärkeämpiä kuin totuus ja muutos parempaan. Samanlaista huoraamista mitä politiikan, valtamedian ja viihdeteollisuuden teeskentelijät harjoittavat. Eivät ole päässeet tuosta rajoittavasta hyväksynnän tavoittelusta, joka suurinta osaa ihmisistä (lampaista) riivaa, eroon.

Kenen tahansa luulisi jo tähän mennessä tajunneet että koko saatanan lääketiede (kyllä, saatanan) on kääntänyt kaiken väärinpäin. Myös saatanan valtamedia, saatanan politiikka, saatanan rahoitus, saatanan koulutusjärjestelmä ja saatanan viihdeteolisuus on pelkkää saatanan valheisiin perustuvaa paskaa!

Eivät idiootit tajua kyseenalaistaa kaikkea ”virallisia selityksiä” vaikka viimeistään kaiken viimeaikaisten tapahtumien (EU, euro, 9/11 ja sen verukkeella aloitettu ”terrorismin vastainen” sota, sikainfluenssa-myrkky-injektiot, mediasensuuri jne) luulisi herättävän kyseenalaistamaan kaiken.

Onko kyse Tukholma -syndroomasta jossa uhri puolustaa kaappaajaansa / orjuuttajaansa? Onko traumaperäinen mielenhallinta oikeasti noin tehokasta?

Jotkut sanovat: ”Ei pidä riidellä onko virusta olemassa vai ei vaan pitää yhdistäytyä”.

Heille vastaan:
Ei se ole mitään riitelemistä jos osoittaa faktoilla sen että mitään viruksia ei ole olemassa eivätkä ne aiheuta mitään sairauksia. Ne jotka eivät kyseenalaista asioita eivät tajua todellisuudesta mitään ja ne ovat todellinen syy riitelyyn koska he eivät siedä että heidän uskomuksiaan kyseenalaistetaan. Vaihtoehtomediassa papukaijan lailla valheita toistavat ovat se todellinen ongelma koska he harhaanjohtavat ja passivoivat muitakin.

Totuus on se mikä se on. Totuus aiheuttaa hajaannusta siellä missä totuutta ei kestetä. Vaihtoehtomediassa suurin osa on edelleen valheiden sokaisemia. He odottavat että joku toinen ajattelee heidän puolestaan. He odottavat myös että joku toinen pelastaa heidät.

Kyseenalaista valtamedian lisäksi myös KAIKKI vaihtoehtomedian jutut. KUKA TAHANSA joka puhuu tavalla joka ylläpitää käsitystä että viruksia olisi olemassa PUHUU PASKAA.

Mitä kauemmin vaihtoehtomediaa seuraavat antavat toisten ajatella heidän puolestaan sen pahemmin harhaanjohdetuksi he tulevat.

Sinun ei tarvitse olla erikoistunut mihinkään tiettyyn alaan ymmärtääksesi olennaisia asioita. Tärkeintä on esittää oikeita kysymyksiä.

Pelkkä tieto ei ole valtaa. Tiedon käyttäminen on valtaa.