Mikä helvetin ”Covid-19” ?!

Koronaan uskovat ovat valtamedian ja viranomaisten aivopesun uhreja. Kyse on uskonnon kaltaisesta kultista joka pyörii kuvitteellisen taudinaihauttajan ympärillä maskeineen, testeineen, rokotteineen ja rajoituksineen. He uhraavat itsensä ja lapsensa uskomusten ohjaamana ja he harhaanjohtavat toisiakin. Täysiä sekopäitä kaikki!

Ei ole mitään uutta sairautta tai tautia joka voitaisiin jotenkin tieteellisin kriteerein määritellä. Oireiden perusteella? Mikä tai mitkä oireet tekee taudista uuden? Mikä sen aiheuttaa? Mitään tieteellisiä faktoja ei ole osoitettu millekään ”Covid-19”:lle. Väitettyä aiheuttajaa (SARS-CoV-2 -virusta) ei ole todistettu olevan olemassa. Tähän mennessä noin 140 terveysviranomaista ympäri maailmaa on vastannut tietopyyntöihin SARS-CoV-2 -viruksen eristämisestä ja puhdistamisesta. Yhdelläkään ei ole mitään tieteellisesti päteviä todisteita minkään viruksen olemassaolosta!

Oireet (keuhkokuume, flunssankaltaiset oireet) voivat olla hyvin monen tekijän (ja niiden yhteisvaikutuksen) aiheuttamia. Esim sähkömagneettinen säteily, homeet ja muut myrkyt voivat aiheuttaa keukokuumeen. Käyttöönotetulla 5G:llä voi olla osuutta moniin sairastumisiin ja hoitokäytäntöjen muutoksilla on osoitettu olevan selkeä syy moniin kuolemiin (Midazolam, Remdesivir, hengityskoneet jne). Varsinkin ”koronarokotteet” ovat sairastuttaneet, vammauttaneet ja tappaneet jo valtavasti ihmisiä! Valtamedia on täysin vaiennut asiasta. Korruptoituneet viranomaiset merkitsevät kuolinsyyksi ”Covid-19” riippumatta todellisesta kuolinsyystä.

”Covid-19” -vouhotus on etukäteen suunniteltu petoksellisten maailman terveysjärjestö WHO:n, YK:n, maailman talousfoorumi WEF:n, kansallisten terveysjärjestöjen, lääke- ja teknologiayhtiöiden, poliitikoiden, psykologien, sekä PR-toimistojen ja median toteuttama väestön manipulointi ja valekampanja väestön vähentämiseksi ja muuttamiseksi rokotteilla sekä koko yhteiskunnan muuttamiseksi (uusi maailmanjärjestys).

Kuka tahansa joka väittää että SARS-CoV-2 -virus on olemassa ja että se aiheuttaa sairautta valehtelee. Virusvalheen levittäjiä on edelleen valitettavan paljon myös suomalaisessa vaihtoehtomediassa ja kaikenmaailman ”koronakriisin ratkaisijoissa” joihin kuuluu ns ”asiantuntijoita” kuten epidemiologeja ja lääkäreitä ym virheellisillä tilastoilla argumentoivia, valheita toistavia papukaijoja joilla ei ole mitään ymmärrystä todellisesta biologiasta.

Kaikki he ylläpitävät virusvalhetta! He eivät tajua vaikka kuinka rautakangesta vääntää ja faktoilla osoittaa että koko virologia on jo kumottu tieteenala! Virologia on tieteenvastaista toimintaa mutta valeopposition edustajat sivuuttavat nämä tosiasiat olankohautuksella ja jatkavat virusvalheen ylläpitoa. He puhuvat tartunnoista ja koronakuolemista.

Kukaan ei ole sairastunut eikä kuollut koronaan koska mitään koronavirusta ei ole olemassa. Kaikki väitetyt tartunnat ovat täyttä valhetta. Sellaista mitä ei ole olemassa ei voida myöskään testata – millään tavalla. Vain täysi idiootti ei ymmärrä näin yksinkertaisia asioita! Jotkut ovat jopa avoimesti rokotemyönteisiä. Nämä faktat osoittavat etteivät he tajua virologian menetelmistä yhtään mitään!

Kontrollikokeet ovat kumonneet koko virogian. Virologia on tieteenvastaista toimintaa. Silti monet virologit, epidemiologit, lääkärit ja muut ns ”asiantuntijat” ovat joko niin tyhmiä, että edelleen uskovat viruksien olemassaoloon tai sitten he tietoisesti valehtelevat niistä. Väitteet että viruksia on olemassa ja että ne aiheuttavat sairauksia ovat yhtä tieteellisiä kuin väitteet että yksisarviset ovat todellisia, hammaskeiju aiheuttaa hampaiden irtoamisen ja että toimistopaperit tunkeutuvat taloihin, monistavat niissä itseään ja räjäyttävät taloja.

Koko allopaattinen lääketiede ja sen valheille perustuva terveydenhuoltojärjestelmä ovat täysin korruptoituneita ja merkittäviä sairauksien aiheuttajia. Myös niinsanotun vapausliikkeen ja vaihtoehtomedian on lopetettava valehtelu ja paskanjauhanta kuvitteellisista taudinaiheuttajista joiden olemassaolosta ei ole KOSKAAN esitetty mitään tieteellisesti päteviä todisteita. Virusteorian kumoaminen on välttämätöntä.