Tässä on kommentteja keskustelusta jossa vastasin väittelyyn onko virusteorian kyseenalaistaminen tarpeellista. Tähän blogitekstiin on lisätty linkit tarkentaviin artikkeleihin.

Minun (Jussi Siitarinen) kommentti:

Jokainen tehköön asiat omalla tavallaan mutta silti sanon vielä rautalangasta vääntämällä:

Älkää puhuko asioista väärillä termeillä. Älkää johtako harhaan. Älkää valehdelko ihmisille.

VALHEITA: Koronavirus, koronatartunnat, koronatauti, koronaan sairastuneet, koronakuolemat. NUO OVAT KAIKKI 100% VALHEITA!

Toki jos jonkun mielestä valehtelu jotenkin edistää asiaa niin se on hänen murheensa. Tuota virusvalhetta on jauhettu jo kaksi vuotta ”asiantuntijoiden” toimesta joiden epätieteellinen toiminta (virusvalheen ylläpito) on koko valepandemian perusta.

Minä en tingi faktoista enkä totuudesta enkä muuta tapaani kertoa asioista.

Jos virologian petoksellisuuden osoittaminen on joidenkin mielestä liian monimutkaista mutta sensijaan väärillä termeillä ja vääristä asioista puhuminen sekä virheellisten tilastojen käyttäminen on ”suurelle yleisölle helposti ymmärrettävää” ja huomion harhaanjohtaminen pois sairauksien todellisista aiheuttajista on jotain hyvää toimintaa niin silloin ollaan heikossa jamassa. Kaikki kusetus perustuu harhaanjohtamiselle ja valehtelulle. Pahimpia ovat ne jotka tekeytyvät samanmielisiksi koska ne tuhlaavat kaikkien aikaa ja resursseja epäolennaiseen. Yhtymällä edes hieman samaan tarinaan vaihtoehtomedia ja vapausliike tekee osaltaan samaa yleisön harhaanjohtamista kuin viranomaiset ja valtamedia. Sellainen toiminta ei keskity oikeisiin asioihin.

Nämä Tiihoset, Kivivuoret, Koronarealistit, MKR:t ym ovat jo kohta kaksi vuotta ylläpitäneet valheellista viruskäsitettä suuren yleisön mielessä. Onko heiltä mitään mainintaa että todellisuudessa KAIKKI sairaudet – menneet, nykyiset ja tulevat – johtuvat myrkyistä, ravinteiden puutteesta, stressistä ja säteilystä eikä mistään viruksista? EI! Eikä ne tajua virustesteistäkään mitään koska ne eivät tajua virologian menetelmiä. Näyttävät vain vääriä tilastoja jotka perustuvat testiin joka ei testaa mitään virusta koska mitään virusta ei ole edes olemassa! Silti nämä ”koronarealistit” puhuvat jatkuvasti että se olisi olemassa ja se tarttuisi ihmisiin ja tauti olisi viruksen aiheuttama, vaikka yhdelläkään terveysviranomaisella ei ole mitään tieteellisesti pätevää todistetta minkään viruksen olemassaolosta!

Ei! Ei vaikka rautalangasta väänsin sen niille moneen kertaan että koko virologia on huijausta! Mitäs ne sitten sanovat kun porukkaa alkaa kiihtyvällä tahdilla sairastumaan ja kuolemaan säteilystä ja myrkyistä?

Viranomaiset ja valtamedia jo johtaa suurta yleisöä harhaan. Sitä samaa tarinaa ei tarvitse vaihtoehtomediassa toistaa!

Siihen me voimme itse kukin vaikuttaa.

Sitten kommentti jossa sanottiin: ”…koronatoimien osoittamiseen ihmisoikeuksia rikkoviksi ja perusteettomiksi ei tarvita virusteorian kumoamista…”

Vastaukseni tuohon kommenttiiin:
Koronatoimien osoittamiseksi perusteettomiksi ja laittomiksi tarvitaan faktoja. Silloin tarvitaan oikeaa tietoa eikä mitään virheellisiä tartunta- ja kuolintilastoja. Silloin täytyy ymmärtää mihin väitetyt virustartunnat perustuvat. Silloin täytyy ymmärtää virustestejä ja mitä ne oikeasti testaavat. Silloin täytyy ymmärtää myös virologiaa, sen menetelmiä ja väittämiä.

Koronatoimien osoittamiseksi ihmisoikeussopimuksien vastaisiksi täytyy ymmärtää ihmisoikeussopimuksia.

Sen osoittamiseksi mikä ihmisiä oikeasti sairastuttaa täytyy ymmärtää todellisuutta eikä uskoa mihinkään tieteenvastaisiin selityksiin kuvitteellisista taudinaiheuttajista joiden olemassaoloa ei ole KOSKAAN todistettu tieteellisesti pätevillä menetelmillä.

Aiotko selittää asiaa sairastumis- ja kuolintilastoilla kun ne myrkkyjen ja säteilyn vaikutuksesta kohoavat mutta mediassa raportoidaan ”virustartunnoista” ja ”viruksen aiheuttamista kuolemista”?

Jotkut eivät ymmärrä vaikka niille miten rautalangasta vääntää koska ne eivät halua ymmärtää. Siksi kannattaa puhua niille jotka haluavat ymmärtää.

Sitten vastaukseni toiseen kommenttiin jossa suhtauduttiin skeptisesti ”viruksia ei ole olemassa -juttuihin”:

Suhtaudut skeptisesti ”viruksia ei ole olemassa” juttuihin koska et ole tarpeeksi asiaan perehtynyt. Niin. Uskotko sitten ”viruksia on olemassa” -juttuihin? Ja jos kyllä tai ei niin miksi? Mun väittämät perustuu mun ymmärrykselle. Ja mä väitän että viruksia ei ole koskaan nähty ihmisessä, eläimessä, kasvissa tai niiden nesteissä. Tämän virologit itse myöntävät. Virologit eivät ole koskaan todistaneet minkään viruksen olemassaoloa. Miksi uskoa sellaiseen mistä ei ole mitään todisteita? Kyse ei ole siitä etteikö jonkin pyrkimykset olisi arvokkaita vaan siitä onko niillä mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Ongelmana ei ole erilaiset näkemykset vaan vaatimus mukautua johonkin yhteisesti hyväksyttyyn uskomukseen, kuten vaikka virallinen koronatarina. Ongelmana on henkinen laiskuus jossa yksilö ei kehitä ymmärrystään.

Erään keskustelijan kommentti: ”…jos haluamme estää dystopian sementointumisen, meillä ei olisi enää aikaakaan koettaa saada suurta yleisöä vakuuttuneeksi koko virologian virheellisyydestä…”

”…Jos ihmiset ovat tottuneet luottamaan uutistenlukijaan ja THL:n puhuviin päihin, pääargumentti tyyliin ”aivan kaikki, mitä meille on kerrottu viruksista, on valetta” ei yksinkertaisesti toimi. Psykologiakin täytyy ottaa kaikessa viestinnässä huomioon.”


Vastaukseni:
Mikään ei koskaan muutu jos ajattelee että jos oletetusti joku ei ymmärrä niin totuutta ei kannata sanoa. Todellisuudessa koko ajan suurempi osuus maailman väestöä ymmärtää viruskusetuksen koska sitä aktiivisesti paljastetaan.

Valehtelua ja harhaanjohtamista ei voi mitenkään oikeuttaa! Sairauksien todelliset aiheuttajat pitää osoittaa jotta ne otetaan huomioon eikä puhua mistään mielikuvituspöpöistä joita ei ole edes oiemassa!

Ja jos haluat että porukka lakkaa ravaamasta merkityksettömissä virustesteissä joilla ylläpidetään koko valepandemiaa niin silloin koko paska pitää osoittaa valheeksi. Sellaista mitä ei ole olemassa ei voi myöskään testata – millään tavalla!


Keskustelijan kommentti: ”…Koronan osoittamiseksi vedätykseksi ei myöskään tarvitse mennä virusteorian perusteisiin, vaan se on osoitettavissa sellaiseksi ihan virallisilla tilastoilla, joita ihmisten on vaikeampi sivuuttaa ”hörhöilynä”.”


Vastaukseni:
Olen hyvin monesta asiasta täysin eri mieltä kanssasi.

Ensinnäkin viralliset tilastot ovat valheellisia. Ne puhuvat koronatartunnoista ja koronakuolemista.

Todellisuudessa ei ole mitään koronatartuntoja eikä koronakuolemia.

Viralliset tilastot ylläpitävät valheellista käsitystä että virus olisi olemassa ja että se olisi tappava. Jos psykologiaa ajattelee niin tuo uskomus saa ihmiset esim pitämään maskeja, ravaamaan testeissä ja ottamaan myrkkypiikkejä. Eli uskomus vaikuttaa käyttäytymiseen ja käyttäytyminen ylläpitää ja edistää valepandemiaa.

Ja sitten ajasta. Tässä on melkein jo kaksi vuotta mennyt ja suomalainen vaihtoehtomedia on omalla toiminnallaan ylläpitänyt virusvalhetta pönkittämällä virusteoriaa ja viittaamalla virallisiin tilastoihin. Mihinkäs se sitten viittaa kun kokonaiskuolleisuus nousee?


Keskustelijan kommentti: ”Se että jotain ei ole todistetusti eristetty tai löydetty, se ei pois sulje mahdollisuutta että se onkin olemassa. On mielestäni hyvä tiedostaa ettei ole eristetty/löydetty, mutta silti säilyy edelleen olemassaolon mahdollisuus, vaikka tutkimusmenetelmät on ehkä väärät tms…”


Vastaukseni:
Sillä ajatuksella Hammaskeiju ja yksisarvisetkin voivat olla todellisia, niistä ei vain ole mitään todisteita esitetty. Puolusteletko sinä virusteoriaa jonka perusteella koko maailma on laitettu poikkeustilaan?