Monet asiantuntijat ovat tuoneet esiin erilaisia ja toisistaan eroavia näkemyksiä siitä mitä nykyiset ”Covid-19 -injektiot” mahdollisesti sisältävät (mitään varmuutta mistään ei ole koska niistä ei valmistajien toimesta kerrota kaikkea ja eri erät voivat sisältää erilaisia aineita ja eri pitoisuuksia) sekä miten ne mahdollisesti toimivat vai toimivatko mitenkään!?

Perinteiset rokotteet tehdään samasta sopasta kuin väitetty ”virusten eristäminen”: Ne tehdään apinoiden munuaissoluihin ja naudan sikiöseerumiin (ja muihin vastaaviin) perustuvista soluviljelmistä sekä niihin sekoitetuista sairaasta ihmisestä otetuista näytteistä ja myrkyllisistä antibiooteista. Sitten näännyttämisen ja myrkyttämisen seurauksena nuo soluviljelmät hajoavat pieniksi partikkeleiksi. Tuosta seoksesta otetut elektronimikrokuvat ja tuon seoksen sisältämistä lyhyistä geenifragmenteista keinotekoisesti kootut ”viruksen genomit” ovat todellisuudessa tieteellinen petos. Ne eivät sisällä mitään todisteita mistään ”sairaaksi tekevistä viruksista” kuten kontrollikokeet osoittavat. Mutta virologit kuitenkin väittävät noiden seoksien sisältävän ”heikennettyjä viruksia”. Sitten noiden seoksien nesteistä tehdään rokotteita lisäämällä niihin adjuvantteja kuten alumiinia ja elohopeaa sekä säilöntäaineita kuten formaldehydiä jne muita myrkyllisiä aineita. Sitten tuollaisia ”noitien keitoksia” injektoidaan ihmisiin ja eläimiin siinä USKOSSA että ne ”boostaavat immuniteettia”. Se joka tämän ymmärrettyään vielä ottaa rokotteen on täysi hullu!

”Covid-19 -injektiot” ovat erilainen myrkkyseos. Siitä on esitetty toisistaan täysin vastakkaisia näkemyksiä että toimivatko ne ollenkaan, koodaavatko ne oikeasti ”piikkiproteiinia” tai mitään muutakaan (koko geenimuokkaus-käsite on sekin kyseenalaistettu tiedeyhteisön sisällä). Mitään ”viruksen piikkiproteiinia” ne eivät sisällä tai koodaa koska mitään virusta ei ole edes koskaan todistettu olevan olemassa. Jotain muuta proteiinia tai ”piikkiproteiinia” ne toki saattavat sisältää – tai sitten ei. Mistä saada mitään faktuaalista tietoa? Ennemminkin meille on esitelty valtavasti teorioita ja näkemyksiä ilman mitään päteviä todisteita. Pelkkiä tietokone-simulaatioita ja keksittyjä genomeita. Joitakin näytteitä joistakin injektio-eristä on kuvattu ja analysoitu ja niiden on todettu sisältävän grafeenioksidia ja/tai grafeenihydroksidia, PEG:tä, hydrogeeliä tms nanopartikkeleita.

Rokotteita ei pidä ottaa missään tapauksessa. Rokotteille ei ole mitään perusteita. Rokotteet sairastuttavat, vammauttavat ja tappavat. Nämä ovat faktoja. Syy-seuraus -suhde voidaan toki kiistää mutta samalla katoaa maalaisjärjen käyttö. Jotkut väittävät että henkilö sairastui tai kuoli koronaan mutta koska mitään viruksia ei ole olemassa niin kukaan ei ole sairastunut eikä kuollut mihinkään koronaan tai muuhunkaan ”virustautiin”. Koko virologian petoksellisuus on paljastunut maailman ihmisille ja tietoisuus lisääntyy koko ajan.

Kannattaa ymmärtää ainakin perusasiat virologian menetelmistä ja se tosiasia että myrkkyjen laittaminen kehoon sairastuttaa, vammauttaa ja tappaa. Kaikki rokotteet ovat täysin turhia ja erittäin haitallisia. Rokotteet sairastuttavat, vammauttavat ja tappavat. Rokoteteollisuus on rikollista toimintaa joka perustuu kumotulle tieteenalalle nimeltä virologia. Syy miksi ”eliitti”, poliitikot, viranomaiset ja media vaatii ihmisten myrkyttämistä löytyy uudesta maailmanjärjestyksestä ja ”transhumanistisesta” agendasta.