Kirjoitettu lääkäri Tom Cowanin artikkelin A Big Change In EMFs Preceded Each Pandemic perusteella.

Arthur Firstenbergin kirjassa The Invisible Rainbow kuvaillaan sähkön historiaa ja sen vaikutusta terveyteen. Terveyteemme vaikuttaa hyvin paljon kehossamme olevan veden tila johon taas vaikuttaa ympäristö missä elämme. Sähkömagneettisella ympäristöllä on hyvin suuri vaikutus veteen. Sähkömagneettinen ympäristö on muuttunut radikaalisti viimeisen muutaman vuosisadan aikana ihmisten toimesta.

1889 ensimmäinen maailmanlaajuinen sähköinen järjestelmä. Tuhansia kilometrejä sähköistettyä rataa ja ensimmäiset vaihtovirtaa tuottavat asemat asennettiin. Sitten syksyllä 1889 kaikkialla maailmassa alkoi samanaikaisesti influenssapandemia. Yli miljoona kuolonuhria.

1917 Yhdysvallat asensi 13 jättimäistä radio- ja viestintälähetintä ympäri maailman. Ne käynnistettiin 1917 lopusta 1918 loppuun. Samanaikaisesti ilmeni ”espanjantauti” joka puolella maailmaa, myös syrjäisissä paikoissa kuten Antarktiksella joka ei ollut kosketuksissa muun maailman kanssa. Kymmeniä miljoonia kuolonuhreja. Ensimmäiset tunnetut tapaukset olivat 1127 radio-operaattoria Camp Funstonissa Kansasissa. He olivat ensimmäisiä jotka käyttivät langattomia lähettimiä. Potilaat kuolivat pääasiassa muutoksiin veren hyytymisessä joka tunnettiin tuohon aikaan ”sähkösairautena”. Kokeet joissa ”espanjantautia” yritettiin tartuttaa sairaista terveisiin epäonnistuivat järjestelmällisesti.*

Alaskaan asennetut White Alice Communication -järjestelmät (WACS) käynnistettiin marraskuussa 1956. Sen jälkeen 1957 tapahtui ”aasialainen influenssapandemia”.

Yhdysvallat käynnisti ensimmäisen maailmanlaajuisen asevoimien satelliittiohjelman 12. kesäkuuta 1968. Tämä häiritsi maailmanlaajuista magneettikenttää ennennäkemättömällä tavalla. 1968 heinäkuussa alkoi ”honkongilainen influenssa”. Miljoonia kuolonuhreja.

Vuoden 1968 jälkeen sähkömagneettisten kenttien historiassa tapahtui kaksi merkittävää asiaa: langattomien matkapuhelinten teknologia ja korkeataajuuksinen aktiivinen aurora tutkimusohjelma (HAARP). Näiden ajallinen yhteys influenssapandemioihin ei ole niin selkeä kuin aiemmassa neljässä, ja on myös mahdollista että näihin ei liittynyt influenssapandemiat niin paljon kuin dramaattinen kasvu diabeteksessa, sydänsairauksissa ja hermoja rappeuttavissa sairauksissa. Näyttää siltä että ihmiset ja kaikki elolliset olennot ovat sopeutuneet uudelle mutta alhaisemmalle terveyden tasolle.

Rudolf Steiner sanoi vuoden 1918 pandemiasta että heidän löytämänsä ”virus” oli vain solujen ulostetta. Solut myrkyttyivät. Keho yrittää puhdistaa itseään poistamalla myrkkyjä joita on virheellisesti luultu tarttuviksi viruksiksi.

* Bostonin terveysviranomainen tutki kuinka tarttuva influessa oli. Kokeissa sairaiden luovuttajien materiaalia siirrettiin suoraan vapaaehtoisiin nenästä nenään ja kurkusta kurkkuun. Kaikki vapaaehtoiset saivat vähintään kaksi ja jotkut kolme annosta. Yhdessäkään kokeessa ei pystytty osoittamaan sairauden tarttuvuutta. Nämä ja monet muut kokeet epäonnistuivat osoittamaan että influessa olisi tarttuva ja mikrobien aiheuttama sairaus.

Kuvat saa isommaksi kun klikkaa toisella hiiren painikkeella ja valitsee ”View Image / Save Image”.

Vuonna 1958 julkaistusta artikkelista ”Influenza – History, Epidemiology and Speculation” Richard E. Shope, M.D.

Teknologian käyttöönotto ja pandemiat

* Monet asevoimien veteraanit ovat sairastuneet tutkien aiheuttamasta säteilystä. Allaolevassa taulukossa kuvaillaan mikroaaltosairauden oireita.

Huomaa esimerkiksi keuhkokuume, keuhkoputken ja poskionteloiden tulehdus, rintakipu, sydänvaivat, uupumus, lihas- ja nivelkivut, ihottuma, kihelmöinti jne. Petokselliset tutkijat, viranomaiset, poliitikot ja media ovat vuosikymmenet väittäneet kyseisiä oireita viruksien (joiden ei ole edes todistettu olevan olemassa!) aiheuttamaksi.

Asiantuntijat varoittavat sähkömagneettisesta säteilystä

Maailmanlaajuinen asiantuntijoiden vaatimus 5G:n pysäyttämiseksi.
Suomenkielinen tutkijoiden vaatimus 5G:n pysäyttämiseksi.
Yhdysvaltojen tietoliikenneviranomainen FCC häviää oikeusjutun 5G ja langattomien verkkojen turvasuosituksista 13.8.2021
Oikeuden tuomio: FCC epäonnistui huomioimaan todisteita 5G:n ja langattomien verkkojen säteilyn haitoista, lapset mukaanlukien.

Aiheeseen liittyvää:
5G sähkömagneettinen säteily estää hapensaannin
Vallan keskittämistä ja totaalista kontrolloinia valepandemialla ja teknologialla
Säteily sairastuttaa Kiinassa ja muualla