Artikkelikuva: Yhdysvaltojen terveysviranomaisen CDC:n vastaus tietopyyntöön väitetyn SARS CoV-2 -viruksen eristämisestä ja puhdistamisesta: Ei mitään tietoja eristämisestä ja puhdistamisesta.

Tämä viesti on lähetetty 30.8.2021 ainakin seuraaville tahoille:

Koronarealistit
MKR Suomi
Vapauden Puolesta
Pelastetaan Suomen lapset
Ossi Tiihonen
Mikael Kivivuori
MV-Lehti
Avoin Media
Magneettimedia
Vastavalkea

Millä perusteella väitätte että SARS CoV-2 -virus olisi olemassa?

Kun yhdelläkään maailman terveysviranomaisella ei ole mitään oikeaa todistetta väitetyn SARS CoV-2 -viruksen olemassaolosta (soluviljelmät eivät ole eristämistä ja puhdistamista) niin millä perusteella Te väitätte että se olisi olemassa ja se aiheuttaisi sairastumisia?

Terveysviranomaisten vastaukset kansalaisten tietopyyntöhin ympäri maailmaa osoittavat että yhdelläkään niistä ei ole mitään oikeaa todistetta väitetyn SARS CoV-2 -viruksen olemassaolosta:
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/20/virologian-kulissit-kaatuu/

Jos te oikeasti vaaditte koronatoimien, kuten testausten, maskien, rajoitusten ja rokotusten lopettamista, niin miksi ylläpidätte valheellista käsitystä että väitetty SARS CoV-2 -virus olisi olemassa?

Kuka tahansa ymmärtää että sellaista mitä ei ole olemassa ei voida myöskään testata – millään tavalla! Virustestit ovat merkityksettömiä koska ne eivät testaa mitään virusta:
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/07/virushuijaus-lyhyesti/

Juuri testauksella ylläpidetään koko valepandemiaa. Viranomaiset oikeuttavat rajoitustoimet täysin merkityksettömien testien perusteella ja valtamedia raportoi ”tartunnoista” jotka ovat vain positiivisia tuloksia testistä joka ei testaa mitään virusta!

Koko huijaus perustuu viranomaisten ja valtamedian valheisiin. Maallikkokin ymmärtää nämä yksinkertaiset tosiasiat.

Miksi Te edelleen julkaisette harhaanjohtavien ”asiantuntijoiden” lausuntoja ja julkaisuja jotka vain hämmentävät yleisöä ja vievät huomion pois yksinkertaisesta totuudesta että ei ole olemassa mitään virusta?

Terve kriittisyys ja maalaisjärjen käyttö on paikallaan kun katsotaan mikä on todellinen syy ja mikä seuraus. Maailmalla yhä useampi lääkäri ja asiantuntija on tullut tietoiseksi siitä tosiasiasta että koko virologia on lopussa, niin monelle nämä faktat ovat paljastuneet:

Todellisuudessa yhtäkään niinsanottua ”sairaaksi tekevää virusta” ei ole oikeasti eristetty ja puhdistettu (soluviljelmät eivät ole eristämistä ja puhdistamista), niiden ei ole todistettu olevan olemassa eikä niiden ole todistettu aiheuttavan mitään sairautta. Koko mikrobiteoria on murenemassa. Yhä useampi tulee tietoiseksi sairauksien todellisista aiheuttajista:
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/

Täytyy kuitenkin kiittää Teitä siitä että olette tuoneet valepandemiaan liittyviä seikkoja yleiseen tietoisuuteen ja olette antaneet esimerkiksi lakiin liittyviä ohjeita ihmisille ja vieneet asiaa eteenpäin oikeusteitse. Mutta johtaako ne oikeusjutut mihinkään? Kuinka korruptoituneita oikeuslaitokset ovat? Sitä kautta ratkaisua ongelmaan ei välttämättä tule.

Kansalaisten on itse lopetettava tämä petoksella ja valheilla mahdollistettu tyrannia. Tästä syystä yksinkertainen totuus on tuotava suoraan esiin jotta ihmiset voivat ymmärtää todellisen tilanteen ja toimia sen muuttamiseksi.

Toivotan ymmärryksen kehitystä ja voimaa totuuden esiintuomiseksi.

Terveisin, Jussi Siitarinen