Sairauksien todelliset aiheuttajat

Tässä artikkelissa kumotaan pitkään vallalla olleet virheelliset uskomukset sairauksien aiheuttajista ja tuodaan ymmärrettävästi esille mikä on todellinen syy ja mikä seuraus.

Lääketieteessä vieläkin vallalla oleva mikrobiteoria, jonka mukaan bakteerit ja väitetyt virukset olisivat taudinaiheuttajia, kumotaan asiat ymmärrettävästi selittävällä maaperäteorialla, (terrain theory, pleomorfinen teoria) sekä tieteellisillä faktoilla ja oikeuden päätöksillä.

Claude Bernard (1813-1878): ”Maaperä on kaikki; mikrobi ei ole mitään”. On sanottu että mikrobiteoriaa pönkittänyt Luis Pasteur (1822-1895) olisi kuolinvuoteellaan toistanut tuon saman lauseen.

Millaisessa maaperässä tai ravinneympäristössä solut ja kehon mikrobit elävät? Millä ruokit maaperääsi ja mille altistat sen?

Sairauksien todelliset aiheuttajat

  1. myrkyt
  2. ravinteiden puute ja vääränlainen ravinto
  3. psyykkinen shokki
  4. säteily

Myrkkyjä on esimerkiksi lääkkeet (petrokemianteollisuuden tuotteita), kemikaalit, saasteet, lisäaineet ja torjunta-aineet.

Ravinteiden puute johtuu ravinnon puutteesta ja/tai vääränlaisesta ja ravinneköyhästä ravinnosta. Vääränlainen ravinto, kuten prosessoitu, kemikaaleja, sokeria ja trans-rasvoja sisältävä ravinto sairastuttaa. Esimerkiksi insuliiniresistenssi syntyy kun kehoon dumpataan jatkuvasti liikaa hiilihydraatteja.

Psyykkinen shokki ja epätasapaino ilmenee myös kehossa epätasapainotilana. Trauma, harhainen ajattelu, pelko ja stressi vaikuttavat fyysiseen kehoon.

Sekä sähkömagneettinen että ionisoiva säteily vaikuttaa kehoon. Esimerkiksi mobiililaitteiden ja lähettimien tuottama sähkömagneettinen säteily vaikuttaa solujen mitokondrioihin, solujen veden koherenssiin sekä metalleihin ja molekyyleihin.

Kaikki nämä ja niiden yhteisvaikutus kuormittavat kehoa. Jonkin tekijän vaikutuksta (esim kylmä), tai kun kuormitus ylittää tietyn kynnyksen tai kun elämäntilanne muuttuu (esim henkinen muutos), keho käynnistää puhdistumis- ja paranemisprosessin.

Oireet kertovat parantumisesta

Limaneritys, kuume, tulehdus, turvotus ja tiettyjen kehon omien bakteerien alueellinen lisääntyminen ovat kehon puhdistumis- ja paranemisprosesseja. Ne voivat olla epämiellyttävän tuntuisia mutta ne ovat todellista paranemista. Näiden prosessien kuuluu tapahtua kokonaan eikä niitä pidä häiritä. Kehon omat bakteerit syövät kuollutta kudosta. Keho poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita kuumeilun, limanerityksen, virtsan, ulosteen ja hikoilemisen kautta.

Terveellä ihmisellä havaitaan samalla alueella pieniä määriä samoja bakteereita kuin sairaalla ihmisellä suurempia määriä tulehdustilassa olevalla samalla alueella. Yleensä syy on myrkytys, vamma, kylmyys tms jonka seurauksena solut vaurioituvat. Alue on tulehdustilassa jossa ilmenee turvotusta. Kehon omat bakteerit siivoavat pois kuollutta kudosta jotta todellinen parantuminen voisi tapahtua.

Tämä kehon oma siivousprosessi valitettavasti usein väärintulkitaan ulkopuolisen tekijän aiheuttamaksi infektioksi ja tulehdusta estetään ja bakteereita vastaan hyökätään antibiooteilla. Oireita tukahdutetaan ja oloa helpotetaan lääkkeilla mikä antaa valheellisen vaikutelman parantumisesta ja valheellisen uskomuksen lääkkeiden hyödystä. Tämä estää todellisen parantumisen joka olisi tapahtunut itsestään. Useimmissa tapauksissa lääkkeitä ei tarvittaisi lainkaan mutta asiaa ymmärtämättömät lääkärit sabotoivat kehon parantumista koska he ovat väärintulkineet koko prosessin.

Joissakin tilanteissa tietyt bakteerit, niiden lisääntyminen ja niiden tuottamat myrkyt voivat aiheuttaa ongelmia, jolloin niiden estäminen on perusteltua, mutta pääsääntöisesti lääkkeitä käytetään turhaan ja liikaa. Liiallinen antibioottien käyttäminen johtaa vakaviin ongelmiin.

Bakteereita on joka puolella. Pääsääntöisesti niitä vastaan ei pidä taistella vaan keskittyä maaperän tilaan. Tietyissä olosuhteissa (esim hapettomat olosuhteet, pilaantunut ruoka) tietyt bakteerit voivat tuottaa myrkkyjä jotka sitten aiheuttavat sairastumista, mutta tämä vain kuvastaa terveen järjenkäytön ja maaperän tilan merkitystä terveydelle. Millä ruokit maaperääsi?

Flunssa on puhdistusprosessi

Yleisesti kun sää kylmenee tai ihminen kylmettää itsensä käynnistyy luonnollinen puhdistusprosessi jota yleisesti sanotaan flunssaksi jolla keho yrittää päästä myrkyistä eroon.

Jos keho ei ole myrkyttynyt ja stressaantunut niin puhdistusprosessia kuten flunssaa ei tule vaikka esimerkiksi kylmä olisikin. Miksi stressittömät ja muutenkin terveitä elintapoja noudattavat eivät tule flunssaiseksi vaikka kylmettävät itsensä tai oleskelevat flunssaisten ihmisten kanssa? Flunssa eli puhdistusprosessi tapahtuu niille jotka ovat kerryttäneet myrkkyjä ja kuonaa kehoonsa.

Mitä myrkyttyneempi keho sitä vakavammat puhdistumisoireet

Mitä enemmän myrkkyjä, kuten rokotteita ja lääkkeitä, kehoon on dumpattu niin sen rajummat on puhdistumisoireet. Esimerkiksi valtavalla lääkemäärällä myrkytetyt vanhukset voivat kuolla puhdistumisoireisiin kun keho yrittää päästä myrkyistä eroon. Valitettasti usein tuo kehon oma puhdistusprosessi tulkitaan virheellisesti ”virusinfektioksi” oireiden tai täysin merkityksettömien virustestien perusteella.

Esimerkiksi aiemmin rokotteilla myrkytetyt voivat saada erittäin kovia oireita seuraavan kerran kun jokin tekijä käynnistää tuon kehon oman puhdistusprosessin. Valitettavasti tämä virheellisesti tulkitaan ”virusinfektioksi” ja siihen sekoitetaan termejä kuten ”villivirukselle altistuminen” sekä ADE ”antibody dependent enhancement” eli ”vasta-aine riippuvainen vahvistuminen” sekä ”pathogenic priming” jotka ovat kumottuun virusteoriaan pohjaavia virheellisiä sepityksiä joilla ei ole mitään tieteellistä perustaa.

”Vasta-aineista”

Dawn Lesterin artikkelista Antibodies & Immunity: Dispelling Two More Myths:

Artikkelissa Vasta-aineiden väärintulkintaa, alunperin julkaistu saksaksi, tri Stefan Lankaa on lainattu:

”Kun solut hajoavat kehon reaktio on muodostaa sulkevia aineita (globuliineja), pieniä proteiinikappaleita jotka välittömästi laajenevat hapossa, tulevat tasaisiksi ja ristiinsitoutuvat niiden vetysulfidiryhmien kanssa, joihin energia varastoituu, muiden proteiinien ja muiden asioiden kanssa.”

On huomautettava että miljoonia soluja kuolee joka päivä; solukuolema on siten normaali osa ihmisen elämää. Solut voivat kuitenkin kuolla prosessien kautta jotka eivät ole normaaleja ja nämä ovat laajalti seurausta moninaisille myrkyllisille aineille ja vaikutteille altistumisesta. Normaalia suurempi soluvaurio ja kuolema antaa siten selvän selityksen suurelle määrälle ’globuliineja’ jotka voidaan havaita ’vasta-aine titraus testillä’; kuten Stefan Lanka selittää,

”Lisääntyminen ei ole mitään muuta kuin kehon reaktio myrkytykselle [adjuvanteille], kun keho on myrkytetty, nämä myrkyt repivät reikiä soluihin ja solut tuhoutuvat.”

Se tosiasia että myrkyille altistumisesta seuraa suuri määrä globuliineja myös selittää näiden proteiinien esiintyvyyden rokotteen jälkeen.


Väitetyt ”vasta-aineet” ovat siis todellisuudessa globuliineja; kehon omia paikka-aineita solujen korjaamiseksi. Niiden sitomisominaisuus ei ole spesifinen. Ne sitoutuvat kaikkeen mahdolliseen ja tätä voidaan mielin määrin manipuloida laboratoriossa muuttamalla happamuusastetta detergenteillä (huuhteluaineilla) jotka muuttavat mineraalipitoisuutta; näin voidaan saada aikaan sitoutuminen tai ei.

Virologia on petosta

Todellisuudessa ihmisestä, eläimestä tai kasvista tai niiden nesteistä ei ole koskaan oikeasti eristetty ja kuvattu mitään ”sairautta aiheuttavaa virusta.”

Vuodesta 1954 asti virologia on perustunut täysin epätieteellisille soluviljelmille. Monesta eri geneettisestä lähteestä materiaalia sisältävät näännytetyt ja myrkytetyt soluviljelmät eivät ole mitään viruksen eristämistä. Ne ovat vain sekalainen soppa nesteitä ja hajonneita soluja. Tuon sopan sisältämistä, eri geneettisistä lähteistä peräisin olevista lyhyistä sekvenssipätkistä keinotekoisesti kyhätyt kuvitteellisen viruksen teoreettiset genomit eivät ole mikään todiste mistään viruksesta. Myöskään hajoavista soluviljelmistä otetut elektronimikroskooppikuvat eivät todista minkään viruksen olemassaoloa.

Molekyylibiologi tri Stefan Lanka on tehnyt soluviljelmistä kontrollikokeen. Soluviljelmät hajoavat virologien menettelystä johtuen (solujen näännyttämisestä ja myrkyttämisestä) eivätkä mistään viruksesta.

Saksan Korkeimman oikeuden vahvistama tuomio tuhkarokkovirusoikeudenkäynnissä on vienyt pohjan koko virologialta. Oikeus totesi (ja tämä on siis osa Saksan lainkäyttöä), että se virologian keskeisen metodin julkaisu 1.6.1954, jossa julkaistiin todisteeksi sairaaksi tekevien virusten olemassaolosta tahaton ja huomaamaton solujen tappaminen laboratoriossa, ei ole vuodesta 2016 lähtien enää todiste minkään viruksen olemassaolosta!

Mikään ”sairaus” tai oire ei ole minkään viruksen aiheuttama koska viruksia ei ole olemassa. Flunssa, influenssa ja kuume ovat kehon puhdistus- ja paranemisprosesseja joilla keho poistaa myrkkyjä ja kuona-aineita.

Myrkkyjen aiheuttamia sairastumisia

Poliota ei aiheutanut virus vaan tuholaismyrkky DDT jota suihkutettiin pelloille ja lapsia jopa kehotettiin kylpemään niissä suihkuissa.

Hullunlehmän tautia ei aiheuttanut prioni vaan hyönteismyrkky organofosfaatti jota siveltiin ylisuuria annostuksia nautojen kalloon ja selkärankaan.

Kupaksi nimetty oirekokonaisuus ei ole bakteerin aiheuttama eikä se ole sukupuoliteitse leviävä. Kuppaan liitetyt oireet johtuivat monista tekijöistä ja niiden yhteisvaikutuksesta, kuten erittäin myrkyllisistä torjunta-aineista, erittäin huonoista ja likaisista elinolosuhteista, ravinteiden puutteesta, erittäin myrkyllisistä lääkkeistä ja monia sairauksia aiheuttavista rokotteista.

1918 espanjantautia ei aiheuttanut virus vaan sairastumiset ja kuolemat johtuivat rokotteista, lääkkeistä ja maailmanlaajuiesti käyttöönotetuista radioaalloista. Bostonin terveysviranomaiset tekivät kokeen ja yrittivät tartuttaa koehenkilöitä altistamalla heitä sairastuneiden hengitykselle ja eritteille. He eivät saaneet ketään sairastumaan. Lukuisat kokeet tartuttamisesta lähikontakteilla, eritteillä, pisaroina jne ovat osoittautuneet tuloksettomiksi. Virologit eivät ole kyenneet osoittamaan yhtäkään kokeellista tutkimusta joka todistaisi että influenssa tarttuisi ihmisten välisessä kontaktissa. Kaikki sellaiset yritykset ovat epäonnistuneet.

AIDSia ei aiheuttanut virus. HIV-virusta ei ole oikeasti eristetty kuten monet asiantuntijat vahvistavat eikä sitä ole olemassa. AIDS on seurausta monista syistä. Joillakin AIDS johtui itsensä myrkyttämisestä huumeilla, myrkyllisillä aineilla ja kuluttavalla elämäntyylillä. Monille väitettiin että heidän tilansa johtui HIV-viruksesta, heidät ”testattiin” ”HIV-positiiviseksi” testillä joka ei testaa virusta ja heitä alettiin ”lääkitsemään” erittäin voimakkailla myrkyillä jotka entisestään heikensivät heidän tilaansa. Heidät diagnosoitiin väärin ja tapettiin lääkkeillä.

Oireet ja epidemiologiset havainnot eivät todista mitään

Se että ihmisiä sairastuu samassa paikassa ja/tai samaan aikaan ei todista mitään. Sellaiset havainnot eivät osoita mikä tai mitkä tekijät (ja niiden yhteisvaikutus) kunkin henkilön sairastumisen todellisuudessa aiheuttaa. Oliko Hiroshima ja Nagasaki tai Chernobyl viruksen aiheuttamia? Siellähän sairastui ja kuoli paljon ihmisiä!

Ilmiö nimeltä tuhkarokko on olemassa mutta se ei ole viruksen aiheuttama. Vuonna 2016 Saksan Korkeimman oikeuden päätös vahvisti että tuhkarokkovirusta ei ole olemassa.

Rokot ovat kehon kypsymis- ja puhdistumisprosesseja eikä mitään sairauksia. Ne ovat kehon tapa poistaa myrkkyjä tehokkaasti ja nopeasti ihon kautta. Toisilla niitäkään ei tule. Mutta mikä ne todellisuudessa aiheuttaa? Mikään ei tartu vaan kyse voi olla jonkinlaisesta viestinnästä informaatiokenttien välillä. Miksi haukottelu ”leviää” tai mikä selittää esimerkiksi sen että naisilla jotka oleskelevat samassa tilassa tietyn ajan heidän kuukautiskiertonsa samanaikaistuu? MIKÄ SEN aiheuttaa?! Selittäkää tuon ilmiön mekanismi!

Mikään sairaus ei ole loppunut rokotteilla vaan myrkkyjen poistamisella sekä elinoloja ja ravintoa parantamalla. Rokotteet aiheuttavat sairauksia. Rokotteet ja lääkkeet myrkyttävät kehoa. Ne estävät normaalit puhdistusprosessit jonka jäkeen keho on oikeasti sairas.

Korkea verenpaine ei ole mikään tauti eikä sairaus vaan kompensaatiostrategia.


Aiheeseen liittyviä tietolähteitä:
Dr Stefan Lanka
Dr Andrew Kaufman
Dr Tom Cowan
Amandha Vollmer
Dawn Lester & David Parker

%d bloggaajaa tykkää tästä: