Virushuijaus lyhyesti

SARS CoV-2 -virusta ei ole oikeasti eristetty eikä sitä todellisuudessa ole olemassa. Kaikkien väitettyjen sairaaksi tekevien virusten genomit ovat keinotekoisesti kyhätty lyhyistä sekvensseistä jotka ovat peräisin soluviljelmistä monista eri geneettisistä lähteistä. Ne lyhyet sekvenssit on tietokoneella kyhätty kuvitteellisen viruksen teoreettiseen genomiin jollaista ei todellisuudessa ole olemassa.

Molekyylibiologi tri Stefan Lanka on tehnyt soluviljelmistä kontrollikokeen. Soluviljelmät hajoavat virologien menettelystä johtuen (solujen näännyttämisestä ja myrkyttämisestä) eivätkä mistään viruksesta.

Lisäksi Stefan Lanka toteaa: ”Elektronimikroskooppiset valokuvat, joita väitetään viruksiksi, ovat tunnettuja tyypillisiä artefakteja tai solujen omia struktuureja

Virologit julkaisevat suuren joukon elektronimikroskooppisia valokuvia struktuureista, joita he väittävät viruksiksi. Tällöin he vaikenevat siitä tosiasiasta, että KAIKKI nämä valokuvat ovat vain kuolevien soluviljelmien tyypillisiä struktuureja tai esittävät laboratoriossa tuotettuja valkuaisaine-rasva-saippua -kuplia EIKÄ NIITÄ KOSKAAN ole valokuvattu ihmisessä/eläimessä/kasvissa ja näistä peräisin olevissa nesteissä.

Muut tutkijat kuin virologit kuvaavat niitä samoja struktuureja, joita virologit väittävät viruksiksi, joko tyypillisiksi solujen osiksi, kuten villuksiksi (ameban kaltaisia pullistumia, joiden avulla solut pitävät kiinni alustasta ja liikkuvat), eksosomeiksi tai ”viruksen kaltaisiksi partikkeleiksi.” Siten on syntynyt uusi, itsenäinen todiste siitä, että ne virologien lausunnot, että he näkevät viruksia elektronimikroskoopissa, on tieteellisesti kumottu.”

Kaikki virustestit täysin merkityksettömiä

Mitään tartuntojakaan ei ole. Kaikki virustestit ovat täysin merkityksettömiä koska ne eivät testaa mitään todellisuudessa olemassaolevaa virusta.

Kaikki hallitukset ja niiden terveysviranomaiset ovat nojanneet julkaistuun tutkimukseen ”Detection of 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV) by Real-Time RT-PCR.”

Kuvan saa isommaksi kun klikkaa toisella hiiren painikkeella ja valitsee (View image / Save image)

Jos luet tutkimuksen tavoitteen näet että he eivät ole eristäneet virusta Kochin tai Riversin postulaattien mukaisesti. Heidän niinsanotussa tutkimuksessaan he toteavat ”tavoitteessaan” ja ”menetelmissään” seuraavaa:

Tavoite: ”Pyrimme kehittämään vakaan diagnostisen menetelmän käytettäväksi julkisissa terveydenhuollon laboratorio-ympäristöissä ilman että meillä oli virusmateriaalia käytettävissä.”

Menetelmät: ”Tässä esitämme vahvistetun diagnostisen työnkulun 2019 nCoV:ille, sen suunnittelu riippuu 2019 nCoV:n läheisestä suhteesta SARS koronavirukseen, käyttämällä synteettistä nukleiinihappoteknologiaa.”

Tutkimuksen kirjoittajat tuomitsevat itse itsensä toteamalla omin sanoin että he eivät ole eristäneet nCoV-19/SARS CoV-2:ta joten he loivat viruksen ja menetelmän sen testaamiseen ”läheisestä geneettisestä suhteesta” oman mielensä ja toisten tietokoneohjelmien algoritmien tuotoksella.

PCR-primer-sekvenssit väitettyä SARS CoV-2:ta varten ovat tekaistuja koska siihen PCR-protokollan tehneellä Christian Drostenilla ei ole mitään todellista virusta oikeasti eristettynä.

PCR-tekniikan keksijä Kary Mullis painotti että PCR:ää ei tule käyttää testaamiseen koska se ei sovellu siihen! PCR ei ole testi eikä diagnostinen väline vaan valmistusmenetelmä.

PCR-tekniikkaan liittyy olennaisesti seuraavat seikat:

Mistä käytettävät primer-sekvenssit ovat peräisin? Eli onko sekvenssejä joita testillä etsitään vain etsittävässä asiassa vai löytyykö niitä muistakin näytteessä olevista asioista? Esimerkiksi ihmisen genomissa 90 sekvenssiä ja 90 meissä elävän mikrobin sekvenssiä ovat täsmälleen yhteensopivia väitetyn SARS CoV-2:n testausta varten käytettyjen PCR-primer-sekvenssien kanssa.

Näytteen kasvattamiseksi käytettävien syklien määrä eli montako kertaa näytettä voimistetaan. Mitä useampia kierroksia näytettä voimistetaan sitä ”likaisemmaksi” näyte muuttuu koska siihen syntyy sellaisia sekvenssejä joita näytteessä ei ollut alunperin. Syklien määrää muuttamalla vaikutetaan hyvin paljon siihen kuinka suuri osuus tuloksista on positiivisia ja kuinka paljon negatiivisia.

Näitä tekijöitä muuttamalla voidaan halutessa saada enemmän ”positiivisia” tai enemmän ”negatiivisia” tuloksia, riippuen siitä mitä halutaan milloinkin osoittaa.

Nämä faktat selittävät myös miksi positiivisia tuloksia on saatu täysin terveistä ihmisistä, eläimistä, kasveista, hedelmistä ja jopa virvoitusjuomista.

Katso myös lyhyt video The Emperor Has No Corona jossa monet lääkärit kertovat samat edellämainitut asiat.


Myös vasta-ainetestit ovat täysin merkityksettömiä:

Dawn Lesterin artikkelista Antibodies & Immunity: Dispelling Two More Myths:

Artikkelissa Vasta-aineiden väärintulkintaa, alunperin julkaistu saksaksi, tri Stefan Lankaa on lainattu:

”Kun solut hajoavat kehon reaktio on muodostaa sulkevia aineita (globuliineja), pieniä proteiinikappaleita jotka välittömästi laajenevat hapossa, tulevat tasaisiksi ja ristiinsitoutuvat niiden vetysulfidiryhmien kanssa, joihin energia varastoituu, muiden proteiinien ja muiden asioiden kanssa.”

On huomautettava että miljoonia soluja kuolee joka päivä; solukuolema on siten normaali osa ihmisen elämää. Solut voivat kuitenkin kuolla prosessien kautta jotka eivät ole normaaleja ja nämä ovat laajalti seurausta moninaisille myrkyllisille aineille ja vaikutteille altistumisesta. Normaalia suurempi soluvaurio ja kuolema antaa siten selvän selityksen suurelle määrälle ’globuliineja’ jotka voidaan havaita ’vasta-aine titraus testillä’; kuten Stefan Lanka selittää,

”Lisääntyminen ei ole mitään muuta kuin kehon reaktio myrkytykselle [adjuvanteille], kun keho on myrkytetty, nämä myrkyt repivät reikiä soluihin ja solut tuhoutuvat.”

Se tosiasia että myrkyille altistumisesta seuraa suuri määrä globuliineja myös selittää näiden proteiinien esiintyvyyden rokotteen jälkeen.


”Vasta-aineiden” sitomisominaisuus ei ole spesifinen. Ne sitoutuvat kaikkeen mahdolliseen ja tätä voidaan mielin määrin manipuloida laboratoriossa muuttamalla happamuusastetta detergenteillä (huuhteluaineilla) jotka muuttavat mineraalipitoisuutta; näin voidaan saada aikaan sitoutuminen tai ei.


Muutos kaikkeen

Stefan Lanka: Takaan omassa nimessäni, että jokainen, joka haluaisi koetella nämä mitä tahansa ”sairaaksi tekevää virusta” koskevat lausunnot, tulee päätymään täsmälleen samoihin johtopäätöksiin, jos hän hallitsee englannin kielen ja on lukemalla perehtynyt metodeihin. – –

Pitäkää toimiessanne kirkkaana mielessä, että (Saksan) Korkeimman oikeuden vahvistama tuomio tuhkarokkovirusoikeudenkäynnissä on vienyt pohjan koko virologialta. Oikeus totesi (ja tämä on siis osa Saksan lainkäyttöä), että se virologian keskeisen metodin julkaisu 1.6.1954, jossa julkaistiin todisteeksi sairaaksi tekevien virusten olemassaolosta tahaton ja huomaamaton solujen tappaminen laboratoriossa, ei ole vuodesta 2016 lähtien enää todiste minkään viruksen olemassaolosta!

Koronakriisi on lisännyt sitä mahdollisuutta, että tämä tuhkarokkovirusoikeudenkäynnin tuomio voi vaikuttaa käänteen pois nykyisin biologiassa, lääketieteessä, yhteiskunnassa ja valtiossa hallitsevasta hyvä-paha -ajattelusta ja -toiminnasta. Ehkä riittää jo yhden, useamman tai kaikkien seitsemän yllä esitetyn argumentin käyttäminen SARS-CoV-2-viruksen kohdalla silmissäni ennalta nähtävän globaalin koronahysterian oman dynamiikan ja sitä voitelevan bisnesjuonittelun ja sen testimenetelmien ja rokotteiden lopettamiseksi.”

Tri Stefan Lankan artikkeleita suomeksi: https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2021/03/todistekooste-ei-ole-olemassa-viruksia35413.pdf

Tri Stefan Lankan artikkeleita eri kielillä: https://wissenschafftplus.de/cms/de/wichtige-texte

Haastan myös itse kaikki suomalaiset lääkärit, asiantuntijat, tiedonjakajat ja aktivistit ymmärtämään nämä asiat joista kerron laajemmin suomeksi tällä videolla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: