VIDEO SUOMENKIELINEN TEKSTITYS – JAA TÄTÄ VIDEOTA!

Suomeksi puhuttu ja tekstitetty video kuinka vanhukset kuolevat näihin myrkkypiikkeihin hoivakodeissa ympäri maailmaa! Monet suhteellisen hyväkuntoiset ja aktiiviset vanhukset ovat saaneet todella vakavia haittavaikutuksia otettuaan koronarokotteen ja useat ovat myös kuolleet vain muutama päivä tai viikko rokotteesta. Kyse ei ole sattumasta!

Lakimies Reiner Fuellmich kertoo että kyseessä on henkirikos tai murha. Monet julkisuuteen tulleet hoivakotien työntekijät ovat kertoneet kuinka sama ilmiö rokotteiden kohdalla on tapahtunut ympäri maailmaa. He ovat myös kuvanneet salaa materiaalia kuinka puolustuskyvyttömiä vanhuksia on hoivakodeissa PAKOTETTU ottamaan rokote.

Myös monet suomalaiset hoivakotien työntekijät sekä sairaanhoitajat ovat nostaneet tämän saman asian esiin: kuinka heidän potilaansa ovat kuolleet pian koronarokotteen saatuaan tai saaneet vakavia haittavaikutuksia.

Videon lopussa myös suomalaisten kertomuksia kuinka myös Suomessa vanhuksia on pakkorokotettu. Katso video ja jaa eteenpäin tätä ELINTÄRKEÄÄ tietoa jotta emme menettäisi täällä Suomessa tai missään muuallakaan enää ketään näille tappaville myrkkypiikeille joita hyväuskoiset ihmiset ymmärtämättömyyttään ottavat.

Oikea tieto on kultaakin kalliimpaa tässä pahassa ajassa. Valitaan olla rohkeita ja PUHUTAAN tästä kansanmurhasta kaikkialle eteenpäin!

Rapsodia-tiimi etsii edelleen rohkeita suomalaisia, jotka tahtovat nousta esiin varoittamaan toisia kertomalla avoimesti oman läheisensä kuolemasta tai loukkaantumisestia koronarokotteen ottamisen seurauksena: https://rapsodia.fi/rohkeita-suomalaisia-etsitaan/

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:
LÄÄKÄRIT VAROITTAVAT ROKOTTEESTA
ERIKOISISTUNTO 17.2.2021
LAKIMIES: KORONAPETOS RIKOS IHMISYYTTÄ VASTAAN
TARTUNTATAUTILAKI ASKEL KOHTI KANSANMURHAA
ROKOTTEISTA VALTAVASTI VAKAVIA HAITTOJA