SUOMENKIELINEN VIDEO

Pohjois-Espanjassa, Galiciassa, 23.2.2021 ollaan hyväksymässä uusi laki, jonka valtuutuksella ihmisiä voidaan tulla hakemaan omasta kodistaan valtion karanteenikeskuksiin pelkästään sen perusteella, että jollain epäillään olevan tartunta. Mitään testituloksia tai oireita tartunnasta ei edes tarvita, vaan pelkkä ”epäilys” sellaisesta riittää. Tämän uuden lain perusteella ihmisiä voitaisiin myös lääkitä, pakkorokottaa ja pitää valtion karanteenikeskuksissa vastoin tahtoaan.

Henna Maria haluaa tällä videolla herätellä suomalaisia nousemaan vastarintaan tällaista hulluutta vastaan, koska myös Suomessa yritetään tällä hetkellä tuoda vastaavanlaista tartuntatautilakia voimaan huhtikuun alusta alkaen, jossa rikotaan systemaattisesti ihmisoikeuksia.

Nyt on aika puolustaa omia ihmisoikeuksiamme, koska jos emme sitä tee, ne viedään meiltä tällä menolla yksi pala kerrallaan pois. Lääketieteellisten toimenpiteiden täytyy aina perustua ihmisten vapaaehtoisuuteen ja omaan tietoiseen suostumukseen. Valtio ei siis saa missään tilanteessa määrätä kansalaisilleen lääketieteellistä toimenpidettä vastoin heidän omaa tahtoa. He eivät voi vain tulla jonkun kotiin ja viedä häntä valtion karanteenikeskukseen. He eivät voi erottaa lapsia perheistään, tai väkisin rokottaa tai lääkitä ihmisiä. Tämä ei todellakaan käy päinsä, mutta meidän täytyy sanoa heille EI !!

Henna Maria sanoi tällä videolla: “Kansanmurha ja kansanpetos ei tapahdu yhdessä yössä, vaan se tapahtuu asteittain. Ja sen takia meillä täytyy olla viisaus, että me nähdään, mitkä ne asteet on. Ja meidän täytyy torjua tämä suunta ennen kuin se on mennyt liian pitkälle.”

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:
LAKIMIES: KORONAPETOS RIKOS IHMISYYTTÄ VASTAAN
WHO haluaa eristää ihmisiä kodeistaan

BIOETIIKASTA JA IHMISOIKEUKSISTA
OIKEUTTA TULLAAN JAKAMAAN – TAVALLA TAI TOISELLA