KORONAPETOS KOKONAISUUDESSAAN

Miten valepandemia alkoi, miten sillä vaikutetaan ja mihin sillä pyritään.

PANDEMIAHARJOITUS SYKSYLLÄ 2019

Pandemiaharjoitus Event 201 pidettiin syksyllä 2019 juuri ennen väitetyn koronaviruspandemian alkua. Tapahtumassa oli mukana useita vaikuttajia yhteiskunnan eri aloilta. Siellä käytiin läpi kaikki osa-alueet median hallinnasta julkkiskampanjoihin ja aina rokotevastaisuuteen asti.

HUHU JOKA PYSÄYTTI MAAILMAN

Pandemian väitettiin alkaneen Wuhanista. Sieltä otetuista näytteistä EI KUITENKAAN OLE ERISTETTY VIRUSTA eikä sen ole todistettu olevan olemassa eikä aiheuttavan mitään sairautta. Ainoastaan on puhutty epäilyistä ja yhteyksistä jotka myöhemmin valheellisesti otsikoitiin aiheuttajaksi. Kysessä on vakava lääketieteellinen petos joka laittoi liikkeelle huhumyllyn ja väitteet pandemiasta ilman mitään todisteita. Myöskään mitään laboratoriossa kehitettyä virusta ei ole havaittu. Sellaiset tarinat ovat pelon lietsontaa ja keino määrätä poikkeustoimia.


TESTAUS JA TILASTOINTI

Koska mitään ”SARS CoV-2 / Covid-19” -virusta ei ole eristetty ei sitä voida myöskään testata. Positiivinen tulos testistä joka ei edes testaa virusta ei siis tarkoita yhtään mitään. Kaikki väitetyt “koronavirustapaukset” ovat täyttä valhetta.

”Covid-19” -testauksessa käytettävät menetelmät ovat täysin epätieteeellisiä (PCR-testi), (asiantuntijan juttu 2), (asiantuntijan juttu 3).

Kansalliset terveysjärjestöt (Suomessa THL) merkitsevät kuolinsyyksi ”Covid-19” vaikka se ei olekaan todellinen kuolinsyy. Riittää että täysin epätieteellinen ja epäluotettava testi on näyttänyt positiivista. Joissain maissa PELKKÄ OLETUS on riittänyt ”Covid-19” -merkintään.

Eli vaikka henkilö kuolee aivan jostain muusta syystä mutta testi on antanut positiivisen tuloksen tai oletetaan että henkilöllä oli ”Covid-19” niin kuolinsyyksi merkitään ”Covid-19.”

Näistä syistä sekä tartuntatilastot että kuolintilastot ovat täysin vääriä.

PATOLOGIEN MUKAAN KUKAAN EI OLE KUOLLUT KORONAVIRUKSEEN.


MIKÄ IHMISIÄ SAIRASTUTTAA

Myrkyt ja saasteet ympäristössä ja ravinnossa, ravinteiden puute, lääkkeiden ja terveydenhoidon aiheuttamat kuolemat, jatkuvasti lisääntyvä säteily, pelko, stressi sekä levon puute.

Infektioteoria on osoitettu valheelliseksi. Virukset eivät aiheuta sairauksia (asiantuntijan juttu 4). Flunssa on elimistön puhdustusreaktio. Mitä myrkyttyneempi elimistö sitä voimakkaampi reaktio kun kynnys ylittyy.

Wuhan on maailman saastuneimpia kaupunkeja ja se on ensimmäinen tiheästi 5G:llä katettu alue. Myös Italian Lombardia on erittäin saastunut kaupunki ja siellä oli vuotta aikaisemmin myrkytetty väestöä influenssarokotteella. Nämä faktat selittävät Wuhanin ja Italian sairaustapaukset.

VALTAMEDIA TEKEE VALEUUTISIA TILANTEESTA

Media uutisoi koronatartunnoista mainitsematta että virusta ei ole eristetty ja että testit ovat täysin epäluotettavia. Media uutisoi koronakuolemista mainitsematta että terveysviranomainen valehtelee kuolinsyystä.

Ihmisiin lietsotaan pelkoa paisuttelemalla uhkakuvia olemattomasta asiasta näyttämällä jatkuvasti kuvia suojavarusteisista hoitajista ja valehtelemalla tilanteesta. Sairaaloiden väitetään olevan ruuhkautuneita vaikka eri maissa sairaalat ovat olleet tyhjillään ja henkilökuntaa on lomautettu. Juttuja kuolemista on tekaistu. Tilanteita jopa lavastetaan mediaa varten.


JULKKIKSIA KÄYTETÄÄN ASENTEIDEN MUOKKAAMISEEN

WHO palkkasi PR-toimisto Hill and Knowlton Strategiesin kokoamaan julkkiksia ja somevaikuttajia manipuloimaan ihmisten mielikuvia sekä ohjaamaan keskustelua väitetystä pandemiasta.


ULKOPUOLISET VAIKUTTAJAT MANIPULOIVAT VÄESTÖÄ

Psykologeista koostuvat ryhmät tekevät hallitusten kanssa yhteistyötä väestön manipuloimiseksi. PR-toimistoja ja muita vaikuttajia käytetään yhteiskunnallisen tilanteen ohjaamiseen. Hajoita ja hallitse -taktiikkaa käytetään niin katutasolla kuin valtamedian ja sosiaalisen median propagandassa.


POLIITIKOT TOTEUTTAVAT YK:N AGENDAA TEKNOLOGIA- JA LÄÄKETEOLLISUUDEN KANSSA

WHO ja sitä rahoittavat lääke- ja teknologiayritykset ajavat digitaalista ID2020 -identiteettiä. Yhdessä lisääntyvän langattoman tietoliikenteen kanssa ne mahdollistavat ihmisten totaalisen seurannan ja kontrolloinnin. Kyse ei siis ole terveydestä eikä turvallisuudesta. Wuhan on maailman ensimmäinen 5G:lla täysin katettu kaupunki ja siellä alkoivat vakavat sairastumiset. 5G:n säteily ja saasteet ovat todellinen syy oireisiin jollaisia lääkärit eivät ole koskaan aikaisemmin nähneet.

Kiina on pahin esimerkki teknologiaan perustuvasta tyranniasta ja ihmisten kontrolloinnista ja alistamisesta. Poliitikot yrittävät ajaa samaa kontrollijärjestelmää joka valtioon – myös Suomeen.

Kaikki tämä yritetään ajaa valheellisen koronaviruspandemia -kampanjan avulla.

Valtamedia ja poliitikot ovat isossa roolissa YK:n Agenda 21 ja Agenda 2030 ajamisessa.

RAJOITUKSILLA HEIKENNETÄÄN TERVEYTTÄ JA VAIKUTUSMAHDOLLISUUKSIA

Täysin perusteettomat liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset ja muut määräykset manipuloivat ihmisten psyykeä ja ohjaavat pois luonnollisesta elämisen tavasta. Ihmisiä totutetaan alistumaan ja kieltämään aidot halunsa ”yhteisen hyvän vuoksi”. WHO haluaa jopa eristää ihmisiä kodeistaan. Taustalla on pyrkimys ”uuteen maailmanjärjestykseen” ja maailmanhallitukseen jota saatanallinen eliitti toteuttaa korruptoituneiden poliitikkojen avulla.


ASIANTUNTIJAT VAATIVAT RAJOITUSTEN LOPETTAMISTA

Lääkärit perustivat Ulkoparlamentaarisen Covid-19 tutkimusryhmän selvittämään asiaa koska pitivät poliitikkojen toimintaa kohtuuttomana. Tutkimusryhmä vaatii rajoitusten poistamista koska nille ei ole mitään lääketieteellisiä perusteita. Usean maan asiantuntijat ovat yhdistyneet ja vaativat rajoitusten lopettamista.

Tiedotustilaisuudessa Berliinissä 30.8.2020 lääkärit Heiko Schöning ja Bodo Schiffmann sanovat että kyseessä on valtava rikos.

Lakimiesten mukaan koronapetos ja koronarajoitukset ovat rikos ihmisyyttä vastaan ja ajavat kanteita niitä toteuttavia tahoja vastaaan.

MAAILMAN IHMISET VASTUSTAVAT RAJOITUKSIA

Ihmiset ympäri maailmaa vastustavat hallitusten toimia.

RATKAISU ON MEISSÄ JOKAISESSA

Valtamedia levittää valheita ja lietsoo pelkoa. Eliitti yrittää pakottaa rappeuttavaa agendaansa teknologian, rokotteiden ja kulttuurinmuokkauksen avulla. Yhä perverssimpiä ilmiöitä tyrkytetään ”uutena normaalina.” Poliitikot ja viranomaiset asettavat järjettömiä määräyksiä.

Ratkaisu on olla noudattamatta niitä. Nyt on tärkeintä jakaa tietoa mahdollsimman laajalle sekä olla noudattamatta älyttömiä määräyksiä.


JAA TÄTÄ ARTIKKELIA!

%d bloggaajaa tykkää tästä: