Asiantuntijat eri maista pitivät tiedotustilaisuuden väitetystä Covid-19 -pandemiasta Madridissa Espanjassa 25.7.2020.

VIDEO: https://www.bitchute.com/video/CV9UmTb6ucQ9/

Sadat asiantuntijat ympäri maailmaa osallistuivat tilaisuuteen jossa Doctors for The Truth -järjestö totesi että Covid-19 pandemia on VALHE joka on luotu poliittisiin tarkoituksiin (YK:n Agenda 21 ja Agenda 2030).

He vaativat lääkäreitä, mediaa ja poliitikkoja pysäyttämään toimet jakamalla totuutta. Ryhmää johtivat lääkärit Natalia Prego Cancelo ja Angel Luis Valdepenas. Mukana oii lääkäreitä Saksan ulkoparlamentaarisesta Covid-19 tutkimuskomissiosta, epidemiologien ryhmä Argentiinasta, lääkäreitä Yhdysvalloista ja Argentiinasta.

Tapahtuma alkoi Saksan ulkopalramentaarisen Covid-19 tutkimuskomission edustajan, Heiko Schöningin julkilausumilla. Osaa lääkäreistä kuultiin internetin kautta. Tapahtuma pidettiin Madridin mediapalatsissa jossa oli paikanpäällä yli 400 ihmistä, sekä valtamedia että vaihtoehtomedia, lääkäreitä ja avustajia.

Heiko Shöning sanoo koko pandemiaa valheeksi jolla ei ole mitään todisteita. Hän kertoo Saksassa järjestön jakavan viikoittain 500 000 kappaletta lehtiä jotka kertovat faktoja aiheesta.

Angel Luis Valdepenas totetaa että 5G:sähkömagneettinen vaikutus ja influenssarokotteet on asia joka pitää tutkia.

“Meidän täytyy sanoa hallituksillemme ETTEIVÄT HE KOSKAAN PAKOTA meitä rokottamaan tai edes suosittele sitä.”

Valdepenas peräsi valtamedialta “vastuuta jota ei ole edelleenkään nähty” ja kritisoi jatkuvaa pandemia-uutisointia ilman mitään laatua tiedossa. Hän sanoi että kun media puhuu “uusista tapauksista” heidän pitäisi selventää että kyse on positiivisista testeistä ja että 98 % väestöstä on terveitä ja oireettomia.

Maailmanlaajuinen diktatuuri valheella:

Tapahtuman jälkeen panelistit jatkoivat keskustelua Plaza de Callaossa myös niiden kanssa jotka eivät päässeet tiedotustilaisuuteen.

LISÄÄ AIHEESTA:
Saksassa ulkoparlamentaarinen Covid-19 tutkimusryhmä vaatii rajoitusten lopettamista