5G SAIRASTUTTAA – ”VIRUKSET” ELIMISTÖN OMAA TUOTANTOA

Tämä artikkeli tuo esiin seikkoja jotka vahvistavat uuden tutkimuksen väitteet 5G säteilyn ja ”koronaviruksen” yhteydestä.

Lääkäri Thomas Cowan kertoo viruksista ja 5G:stä VIDEO

SUOMENNETTU TIIVISTELMÄ VIDEOSTA:
Rudolf Steinerilta kysyttiin 1918 mistä Espanjantaudissa oli kyse. Hän vastasi: ”Virukset ovat myrkyllisten solujen ulostetta.”

Virukset ovat DNA:n ja RNA:n palasia ja muutamia muita proteiineja jotka ovat ulostettu solusta. Ne tulevat ulos silloin kun solu on myrkytetty. Ne eivät ole minkään aiheuttaja.

Myrkyt ja säteily ovat kerta toisensa jälkeen aiheuttaneet laajoja sairastumisia maailmassa. Exxon Valdez öljyvahinko, DDT:n käyttö. 1917 otettiin radioaallot käyttöön. Toisen maailmansodan aikaan otettiin tutkateknologia käyttöön. Satelliitit avaruudessa säteilevät ja taas oli uusi ”viruspandemia”. Miksi virus? – koska ihmiset ovat myrkytettyjä ja solut ulostavat toksiineja jotka näyttävät viruksilta, ihmiset luulevat että se on flunssaepidemia.

1918 Bostonin terveysvirasto päätti tutkia epidemian tarttuvuutta. He ottivat sadoilta flunssaisilta ihmisiltä räkää ja injektoivat sitä terveisiin ihmisiin. Kertaakaan he eivät saaneet ketään sairastutettua.

He toistivat kokeen useita kertoja eivätkä kyenneet todistamaan tarttumista. Myös sairastuneiden hevosten tuottamalla limalla yritettiin tartuttaa terveitä hevosia eikä siinäkään onnistuttu. (Kirjassa Invisible Rainbow, Arthur Firstenberg)

Aina kun maailmassa on otettu askelia sähköistämisessä on tapahtunut uusi flunssapandemia. Sähkömagneettiset kentät vaikuttavat kaikkeen elolliseen. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on tapahtunut dramaattinen muutos Maapallon sähköistämisessä: 5G.

Taivaalla on 20 000 säteilyä lähettävää satelliittia, lähettimet torneissa ja rakennuksissa, kodeissa, taskuissa ja ranteissa. Ne eivät ole yhteensopivia terveyden kanssa. Ne ovat veden rakennetta hajoittavia laitteita. Me olemme sähköisiä olentoja ja kemia on vain noiden sähköisten impulssien jälkituote.

Lopuksi, missä oli maailman ensimmäinen täysin 5G:llä katettu kaupunki? Wuhanissa Kiinassa.

Me olemme eksistentiaalisessa kriisissä – sellaisessa jota ihmiskunta ei ole koskaan nähnyt. Tämä on jotain aivan mieletöntä! Vastaanottavuus riippuu siitä kuinka paljon elimistössäsi on metallia samoin kuin solujesi sisältämän veden laatu. Jos ihmisiin injektoidaan alumiinia heistä tulee vastaanottimia lisääntyville sähkömagneettisille kentille. Tämä on se mitä me nyt näemme lajimme tuhoutumisena.

Rudolf Steiner 1917:
”Aikana jolloin ei ollut sähkökenttiä, aikana jolloin ilma ei ollut sakeana sähköisistä vaikutuksista, oli helpompaa olla ihminen. Tästä syystä, ollakseen ihminen tänä päivänä, on tarpeellista laajentaa paljon vahvempaa henkistä kapasiteettia kuin mitä oli vuosisata sitten.”

Lääkäri Thomas Cowan:
”Tee mitä tahansa laajentaaksesi henkistä kapasiteettiasi koska on niin pirun vaikea olla ihminen näinä päivinä.”

Virukset eivät aiheuta sairauksia

Olennainen havainto 5G tutkimuksessa on että 5G säteily aiheuttaa solumuutoksia. 5G millimetriaallot aiheuttavat vahinkoa soluille joka johtaa solujen ainesten ulostamiseen.

Näitä aineksia on nukleiinihapot ja eksosomit. Eksosomit ovat nanopartikkeleita joita solut tuottavat poistaakseen myrkkyjä. Havainnot 5G säteilyn ja ”koronaviruksen” yhteydestä selittyy sillä mitä useat virologit ovat todenneet että eksosomit ja virukset ovat toistensa kanssa ”päällekkäisiä asioita.”

HIV-tutkija James Hildreth: ”…virus on eksosomi sanan jokaisessa merkityksessä…”

HIV ei aiheuta AIDSia. VIDEO: Asiantuntijat paljastavat HIV-petoksen.

Biologi Christl Meyer – HIViä ei ole olemassa

Mikrobiologi, virologi Stefan Lanka paljastaa HIV-petoksen.

Lääketiede ei ole todistanut yhdenkään viruksen aiheuttavan mitään sairautta:
Lääkäri Andrew Kaufman: ”Viruksen joka aiheuttaisi sairauksia ei ole todistettu olevan olemassa”


Lääkäri Andrew Kaufman: Covid-19 on eksosomi

Eksosomi on paljon vakuuttavampi kuin virusteoria

Tri Stefan Lanka: Infektioteoria on petos ja rikos

Tri Stefan Lanka: Virukset eivät aiheuta sairauksia ja rokotteet eivät toimi

Tri Andrew Kaufman: Sairauksien todelliset aiheuttajat

Ihmiset myrkyttävät itseään huonolla ravinnolla, myrkyillä, saasteilla ja elämäntyylillä

Yleisesti tarjolla olevat elintarvikkeet sisältävät ihmiselle sopimattomia raaka-aineita sekä myrkyllisiä kemikaaleja (esim glyfosaatti) ja lisäaineita. Ilmansaasteiden, myrkkyjen ja säteilyn määrä ympäristössä lisääntyy koko ajan. Mitä myrkyttyneempi elimistö sitä voimakkaampi reaktio.

Konkreettiset esimerkit 5G:n ja saasteiden haitallisista vaikutuksesta nähtiin Wuhanissa Kiinassa jossa 5G otettiin käyttöön jo 2019.

Mitä säteilyturvakeskus turvaa?

Ontarion lääkärit varoittavat kohoavista terveydenhoitokuluista 5G:n käyttöönoton myötä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: