Agenda 2030 ”maailman muuttamiseksi” on tarkoitus rakentaa talouden raunioille meidän elämämme kontrolloimiseksi. He etenevät nopeasti yrityksenään eliminoida yksilölliset kansallisvaltiot; kontrolloiden yksilöllistä toimintaa ja poistaen yksityisomistuksen Maan päältä. Heidän pyrkimys on tehdä meistä kaikista ”tasavertaisia” samoissa kahleissa.

Agenda 2030 on eliitin tukema ja esilletuoma tapa ”pelastaa planeetta” ja hallitukset ympäri maailmaa toteuttavat sitä. Bill Gates jakoi näkemyksensä TedX luennossa kuinka saavuttaa tämä tavoite rokotteilla ja muilla keinoilla.

COVID-19 ON SAVUVERHO MAAILMANHALLITUKSEN ALOITTAMISEKSI

Event 201 oli Bill Gatesin ja Maailman Talousfoorumin (WEF) järjestämä simuloitu pandemiaharjoitus 6 viikkoa ennen ensimmäistä ”koronaviruksen leviämistä” Wuhanissa. Onko se sattumaa?

”KAIKENKATTAVA SUUNNITELMA YHTEISKUNNAN UUDELLEENJÄRJESTÄMISEKSI”

Agenda 2030 toimintasuunnitelma on YK:n laatima ja sen on allekirjoittanut 178 hallitusta. Sen tarkoitus on ihmiskunnan vähentäminen ”koska meitä on liikaa.” Eliitti tukee sitä ja esittää sen keinona ”pelastaa planeetta” ja sitä toteutetaan maailmanlaajuisesti hallitusten toimesta.

”Tämä on vuosi jolloin maailman johtajien täytyy toimia yhteiskunnan kaikilla sektoreilla korjatakseen ja uudistaakseen yhteistoimintamme järjestelmät, ei vain lyhyellä aikavälillä vaan torpataksemme syvään juurtuneet riskit.” Julkilausuttu Maailman Talousfoorumissa (WEF) tammikuussa 2020.

”Nykyistä valtavaa ylikansoitusta, nyt maailman kantokyvyn reilusti ylittävää, ei voida vastata tulevaisuuden syntyvyyden vähennyksillä ehkäisyillä, sterilisaatiolla ja aborteilla, mutta täytyy kohdata nykyhetkessä vähentämällä nyt olemassaolevia numeroita. Tämä täytyy tehdä keinolla millä hyvänsä.” – YK:n julkilausuma

”Maailman kokonaisväestöksi 250-300 miljoonaa ihmistä, 95%:n vähennys nykyisistä tasoista, olisi ideaalinen.” – Ted Turner, YK

”Eikö planeetan ainoa toivo ole teollisuusvaltioiden romahdus? Eikö meidän vastuulla ole saada se tapahtumaan?” – Maurice Strong, YK:n Earth Summitin pääsihteeri kun hän toimitti virallisen julkilausuman 2015.

”Meidän täytyy ratsastaa tällä ilmastonlämpenemis-asialla. Vaikka ilmastonlämpenemisteoria on väärä, me teemme oikein talous- ja ympäristöpolitiikan kannalta.” – Timothy Wirth YK-säätiön puheenjohtaja

”Maailmassa on nykyään 7.7 miljardia ihmistä. Se on kohoamassa yhdeksään miljardiin. Nyt jos teemme oikein hyvää työtä uusien rokotteiden, terveydenhuollon ja syntyvyyspalveluiden kanssa, voimme alentaa sitä ehkä 10 tai 15 prosenttia” – Bill Gates

”Bill Gatesille rokotteet ovat strategista filantrofiaa joka ruokkii hänen useita rokotteisiin liittyviä liiketoimia (mukaanlukien Microsoftin kunnianhimoa kontrolloida maailmanlaajuista rokotetunnisteyritystä) ja antaa hänelle diktatuurisen kontrollin maailman terveyspolitiikasta – yritysten uusimperialismin keihäänkärjestä. Gatesin pakkomielle rokotteisiin saa polttoainetta hänen messiaanisesta vakaumuksestaan että hänet on vihkitty pelastamaan maailma teknologialla ja jumalankaltaisella halukkuudella tehdä kokeita vähempiarvoisten ihmisten elämällä.” – Robert Kennedy Jr.

Valtaosa ihmiskunnasta on uhrattavissa. Olimme hyväksi eliitille kun he pystyivät hyväksikäyttämään työntekoamme ja nauttimaan ihmiskunnan kykyjen hedelmistä. Yksi kolmannes nyt ihmisten tekemästä työstä tullaan korvaamaan ohjelmistolla, roboteilla ja älykoneilla vuoteen 2025 mennessä, sanoo informaatioteknologian tutkimus ja tiedotusyritys Gartner.

Robotit eivät tarvitse ruokaa, terveyspalveluja eivätkä minimipalkkaa. Robotiikan käyttö ihmisten korvaamiseksi jatkaa laajentumistaan, sanoo Ray Kurzwell, Googlen tekniikan johtaja. Kurzwell aavistelee että vuoteen 2029 mennessä robotit ovat saavuttaneet ihmisen tasot älykkyydessä ja toiminnallisuudessa. Monet asiantuntijat ennustavat että nämä robotit syrjäyttävät ihmiset työstään ja tämä on täsmälleen se mitä me havaitsemme.

Vuoteen 2030 mennessä ei ole enää 100% luonnollisia vauvoja. Kaikki vauvat ovat ohjelmoituja. – (Tämä lausuttiin Maailman Talousfoorumin (WEF) videolla)

Ja sitten tämä outo julkilausuma jonka hän kirjoitti 1978 kirjassaan:

”Kukaan ei mene Uuteen Maailmanjärjestykseen ellei hän sitoudu palvomaan Luciferia. Kukaan ei mene Uuteen Aikaan ellei hän ota LUCIFERIAANISTA initiaatiota.” – David Spangler, YK:n Planetary Initiativen johtaja

Käännös ja tiivistelmä artikkelista:
WE ARE BEING PLAYED. PLEASE READ
https://www.gracevanberkum.com/post/we-are-being-played-please-read

AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:
YK:N RIKOLLINEN AGENDA 21 PYSÄYTETTÄVÄ NYT
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/05/28/ykn-rikollinen-agenda-21-pysaytettava-nyt/

Suomen Agenda 2030 ”kestävän kehityksen” propaganda:
https://kestavakehitys.fi/agenda-2030