Totuus PCR:stä sen keksijältä ja muilta asiantuntijoilta

Tiivistelmä artikkelista: Coronavirus: The Truth about PCR Test Kit from the Inventor and Other Experts

Kary B. Mullis oli tiedemies joka keksi PCR tekniikan (Polymerase Chain Reaction). Tätä teknologiaa käytetään nykyään niinkutsutun koronaviruksen testaamiseen jonka sanotaan olevan sairauden aiheuttaja jota terveydenhuollon auktoriteetit kuten Maailman terveysjärjestö WHO epämääräisesti ja epäjohdonmukaisesti määritteli tai identifioi.

Mullis kuului monien tieteilijöiden joukkoon jotka kyseenalaistivat HIV-AIDS hypoteesin narratiivin. Mullis ei uskonut mitä valtavirtainen globalisti-eliitin rahoittama tiede väittää että HIV-retrovirus aiheuttaisi AIDSin. Mullis kuului 500-jäseniseen protestiorganisaatioon joka vaati AIDSin aiheuttajan uudelleentutkintaa.

VIDEO: Asiantuntijat paljastavat HIV-petoksen

Mikä on PCR?

PCR tuli yleiseen käyttöön 1990-luvun alussa. Kary Mullis sai siitä Nobelin palkinnon 1993. PCR on yksinkertaisesti ilmaistuna lämpökierrätysmenetelmä jota käytetään miljardien kopioiden tekemiseen tietystä DNA näytteestä, tehden siitä tarpeeksi ison tutkimusta varten. PCR on korvaamaton tekniikka jolla on laaja valikoima sovelluksia biolääketieteellisessä tutkimuksessa ja rikostekniksessä tutkinnassa.

Kary Mullisin mukaan PCR:ää ei tulisi koskaan käyttää infektiotautien diagnosointiin

Tämä oli pääsyy miksi Mullis oli eri mieltä kuin tieteilijät HIV-AIDS-hypoteesin takana. Hän uhmasi valtavirtaista näkemystä siitä että HIVin sairaudenaiheuttaja-mekanismi olisi “liian mystinen” käsittää. Hänen mukaansa “2 miljardia dollaria vuodessa jonka he käyttävät on kehittänyt sen pirun viruksen mysteerin. Voit ottaa myös minkä tahansa muun viruksen ja käyttää 2 miljardia dollaria ja keksiä suuria mysteerejä myös siitä.”

Hän lisäsi myös “Ihmiset ovat täynnä retroviruksia. Emme tiedä onko niitä satoja, tuhansia vai satojatuhansia. Olemme vasta hiljattain alkaneet katsomaan niitä. Mutta ne eivät ole koskaan tappaneet ketään. Ihmiset ovat aina selvinneet retroviruksista.”

Oppiaksemme miksi tämä nykyinen kriisi perustuu naurettavalle valheelliselle “tieteelle” kuunnellaan mitä muuta asiantuntijat sanovat koronavirustestauksesta.

Jason Hommel, tutkija, kirjoittaja

“PCR ottaa näytteen soluistasi ja suurentaa mitä tahansa DNA:ta josta etsitään “virussekvenssejä” eli palasia ei-ihmisen DNAta joka näyttäisi sopivan yhteen tunnetun virus-genomin kanssa. Ongelma on että testin tiedetään olevan toimimaton. Se käyttää “suurentamista” joka tarkoittaa pienen määrän DNA:n kasvattamista eksponentiaalisesti kunnes sitä voidaan analysoida. Vähäinenkin saastuminen näytteessä voimistuu johtaen suuriin virheisiin löydöksissä. Lisäksi se etsii vain osittaisia virussekvenssejä, ei koko genomeja, joten yksittäisen patogeenin identifioiminen on lähes mahdotonta vaikka jättäisit muut seikat huomioimatta. Ajatus siitä että nämä testipaketit voivat eristää tietyn viruksen kuten covid-19 on hölynpölyä.”

David Crowe, tutkija

“Ensiksi tulee tietää että testi ei ole binäärinen. Yksikään testi infektiotaudeille ei ole positiivinen tai negatiivinen. He ottavat jonkinlaisen jatkumon ja sanovat mielivaltaisesti: tämä on kohta positiivisen ja negatiivisen välillä.”

Hän jatkaa:
“PCR on todellisuudessa valmistusmenetelmä. Aloitat yhdellä molekyylillä. Aloitat pienellä määrällä DNA:ta ja jokaisella kierrolla määrä tuplaantuu, joka ei kuulosta niin paljolta, mutta jos tuplaat 30 kertaa, saat noin miljardi kertaa enemmän materiaalia kuin mistä aloitit. Joten valmistustekniikkana se on mainio. Mitä he tekevät on se että he kiinnittävät fluoresentin molekyylin RNA:han kun he tuottavat sitä. Valaiset yhdellä aallonpituudella ja saat vastineen, saat valon lähetettynä takaisin eri aallonpituudella. Joten he mittaavat valon määrää joka tulee takaisin ja se on heidän korvike siitä kuinka paljon DNA:ta siellä on. Käytän sanaa DNA. RT-PCR- testissä on kohta jossa RNA muunnetaan DNA:ksi. Joten PCR-testi ei todellisuudessa käytä viruksen RNA:ta. Se käyttää DNA:ta mutta se on kuin vastaavanlainen RNA. Joten loogisesti se on sama asia mutta se voi olla hämmentävä. Kuten miksi puhun yhtäkkiä DNA:sta? Pohjimmiltaan siellä on tietty määrä kierroksia.”

Kary Mullinsin aikomukselle PCR:stä hän sanoin näin:

“Harmi että hän ei ole täällä puolustamassa valmistustekniikkaansa. Hän ei keksinyt testiä. Hän keksi hyvin voimakkaan valmistustekniikan jota väärinkäytetään. Mitkä ovat PCR:n sovellutukset? Eivät lääketieteelliset diagnoosit. Hän tiesi sen ja sanoi sen aina.”

“He eivät ymmärrä mitä ovat tekemässä. Se on lähtenyt hallinnasta. He eivät tiedä kuinka pysäyttää tämä. Näin minä ajattelen mitä on tapahtunut. He ovat rakentaneet pandemiakoneen monen vuoden aikana, ja kuten tiedät, pandemiaharjoitus oli vähän ennen kuin tämä koko homma alkoi.”

Tri David Rasnick, biokemisti

“Sinulla on oltava iso määrä mitä tahansa organismia aiheuttaakseen oireita. Isoja määriä. Et aloita testillä: aloitat keuhkojen kuuntelemisella. Olen skeptinen että PCR-testi pitää koskaan paikkaansa. Se on mainio tieteellisen tutkimuksen väline. Se on kauhean huono väline kliinisessä lääketieteessä. 30% infektoituneista soluista on kuollut ennenkuin oireita ilmenee. Kun oireita ilmenee kuolleet solut tuottavat oireita.”

Kun Tri David Rasnickilta kysyttiin neuvoa ihmisille jotka haluavat tulla testatuksi covid-19:ta, hän vastasi:

“Älä ota sitä. Tervettä ihmistä ei pidä testata. Testi ei tarkoita yhtään mitään mutta voi tuhota elämäsi, tehdä olosi todella surkeaksi. Joka kerta kun joku ottaa näytteen DNA:sta se menee hallituksen tietokantaan. Se on meidän seuraamista varten. He eivät etsi vain virusta.”

“Diagnosoinnissa PCR on iso ongelma. Kun sitä täytyy voimistaa moninkertaisesti se tuottaa valtavan määrän vääriä positiivisia. Jälleen, olen skeptinen että PCR-testi pitää koskaan paikkaansa.”

KATSO MYÖS:
VIRUKSET EIVÄT AIHEUTA SAIRAUKSIA
Tri Stefan Lanka: Infektioteoria on petos ja rikos
TRI ANDREW KAUFMAN: Viruksen joka aiheuttaisi sairauksia ei ole todistettu olevan olemassa
SAIRAUKSIEN TODELLISET AIHEUTTAJAT
Lääkäri Andrew Kaufman: Covid-19 on eksosomi
PETOS PALJASTUU: Covid-19 valheet ja epäjohdonmukaisuudet viranomaistoimissa

%d bloggaajaa tykkää tästä: