Lääketeollisuus on tehnyt valtavan petoksen ja paljon rahaa virusteorialla. Tri Stefan Lanka: Infektioteoria on petos ja rikos

Tri Stefan Lanka artikkelissa Väärinkäsitys nimeltä “virus”: “Päinvastoin mitä useimmat ihmiset uskovat niin patogeenisia viruksia ei ole olemassa.”

Tri Stefan Lankan artikkeli: VIRUKSET EIVÄT AIHEUTA SAIRAUKSIA JA ROKOTTEET EIVÄT TOIMI

PCR-tekniikan keksijä Kary Mullis kuului monien tieteilijöiden joukkoon jotka kyseenalaistivat HIV-AIDS hypoteesin narratiivin. Mullis ei uskonut mitä valtavirtainen globalisti-eliitin rahoittama tiede väittää että HIV-retrovirus aiheuttaisi AIDSin. Mullis kuului 500-jäseniseen protestiorganisaatioon joka vaati AIDSin aiheuttajan uudelleentutkintaa.

HIV-tutkija James Hildreth on sanonut että virus on täysin eksosomi sanan jokaisessa merkityksessä.

AIDS -termillä on kuvattu esim 80-luvulla narkomaanien ja homojen heikentynyttä terveydentilaa joka on seurausta mm elämäntyyliin liittyvistä seikoista. Myös haitallisia aineita sisältävät rokotteet voivat aiheuttaa AIDSin.

VIDEO: Biologi Christl Meyer – HIViä ei ole olemassa

VIDEO: Asiantuntijat paljastavat HIV-petoksen

VIDEO: Mikrobiologi, virologi Stefan Lanka paljastaa HIV-petoksen

Mitään sairauksia aiheuttavia viruksia ei ole todistettu olevan olemassa. Eksosomit ovat seuraus kehon immuunitoiminnasta. Eksosomi on seuraus, EI aiheuttaja.

Lääkäri Andrew Kaufman: Covid-19 on eksosomi

“Flunssa” on todellisuusessa kehon puhdistumis ja uudistumisreaktio
https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/05/17/mika-meita-oikeasti-sairastuttaa/

Lääkäri Andrew Kaufman sanoo että virusta joka aiheuttaisi sairauksia ei ole todistettu olevan olemassa.

Koko väite että olisi joitakin viruksia jotka leviäisivät ja sairastuttaisivat ihmisiä on valhe jolla mahdollistetaan kaiken maailman älyttömyydet kuten poikkeustilat.

Tri Andew Kaufman:
“Monet lääkärit puhuvat asioista joille en löydä mitään tieteellistä meriittiä. Kuten narratiivi että olisi kehitelty virus. Sellainen narratiivi on hyvin tuhoisa ja vaarallinen. Se luo vielä enemmän pelkoa kuin nykyinen tilanne ja luo oikeutusta vielä äärimmäisille linjauksille, ehkä jopa sotilastoiminnalle joko kotimaassa tai muiden valtioiden kanssa. Mietin että onko se oikeastaan osa kokonaistrategiaa? Mutta en todellakaan näe mitään todisteita mistään kehitellystä viruksesta tai bioaseesta joka olisi vapautettu joka aiheuttaisi minkäänlaista sairautta tai kuolemia.”