5G sähkömagneettinen säteily estää hapensaannin

PÄIVITYS 24.8.2021:
FCC häviää oikeusjutun 5G ja langattomien verkkojen turvasuosituksista 13.8.2021

Oikeuden tuomio: FCC epäonnistui huomioimaan todisteita 5G:n ja langattomien verkkojen säteilyn haitoista, lapset mukaanlukien

On tiedetty jo kauan että 60 GHz sähkömagneettinen säteily absorboituu happeen

HUOM! Taajuuksiin liittyen: Hapensaanti estyy myös jos solun mitokondria tuhoutuu.


Teksti suomennettu videosta: Joe Imbriano warned us in 2018

Tässä on Joe Imbriano

Jälleen kerran, me olemme isoissa vaikeuksissa.

Miksi ihmiset näyttävät ajattelevan että on hyväksyttävää tulla säteilytetyksi?

Mikä teissä on vialla? Luuletteko että nämä järjestelmät mitä torneihin asennetaan on siksi että voitte katsoa Netflixiä ja pelata videopelejä puhelimellanne kun istutte pöntöllä?

Ettekö tajua mitä niillä olemassa teidän varallenne? Tajuatteko mitä tällä teknologialla tehdään? Tajuatteko mitä tämä teknologia aiheuttaa? Nämä tornit ovat aseita! Nämä järjestelmät ovat aseistettu!

Käyn läpi muutamia asioita. Olen käynyt paljon niitä menneisyydessä mutta jatkan tämän iskemistä koska se ei tunnu menevän tajuntaan.

Useimmat ihmiset ovat transsissa. Useimmat ihmiset ovat zombeja. Useimmat ihmiset ovat itseensä vetäytyviä lapsia. Vaikkakin he ovat 20, 30, 40, 50, 60, 70 jopa 80 vuotta vanhoja! He vain haluavat tuijottaa TV:tä, käpertyä peittoon ja lämmittää mikroruokansa.

Meitä ohjaillaan isoihin kaupunkeihin ja torneja asennetaan. Nyt he asentavat pienempiä lähettimiä. Isot tornit ovat jo paikoillaan joissa on konttien kokoiset voimantuottojärjestelmät vieressä 4-5 tuuman paksuisilla kaapeleilla jotka kestävät satoja tuhansia voltteja. 5 watin tehoa varten? Älkää jekuttako minua.

Mitä on tulossa on tappoverkosto. Älä erehdy siitä.

Nämä ihmiset kertovat lapsillenne että Maa on ylikansoitettu. Nämä ihmiset jotka ohjaavat asioita, kuten herra Gates, prinssi Philip, herra Rockefeller, Rotschildit, kaikki nämä puhuvat kuinka vähentää väestöä 95% siitä mitä se on nyt.

Olemme keskellä hiljaista sotaa. He eivät aio ampua laukaustakaan. He aikovat keittää sinut. Ja he aikovat tehdä sen näkymättömillä radiotaajuusemissioilla joista olet tullut riippuvaiseksi koska laitteesi toimii riippumatta siitä minne menet. Ihmiset saavat yhteyden toisiinsa, mutta millä hinnalla?

Taajuudet joita he käyttävät ovat aseistettuja taajuuksia.

Talosi WiFi toimii 2,4 GHz:n taajuudella. Se on se taajuus jolla se laite lähettää.

Et voi avata radiokanavaa ilman FCC:n lupaa. Sinulla täytyy olla lupa lähettää ja sinulle täytyy olla annettu pääsy tietyille taajuuksille millä lähettää, sitä kutsutaan spektriksi. Ne antavat tiettyjä spektrejä tietyille yhtiöille.

Jos et ole saanut selville, sinun vanhempasi ja isovanhempasi ovat katsoneet idioottilaatikkoa spektrillä joka avattiin 80 vuotta sitten. Ja 5 yhtiötä hallitsee radioasemia ja tv-asemia. Nyt niitä hallitsee mahdollisesti 2 tai 3. He ovat syöttäneet sinulle valheita vuosikymmeniä.

Et voi lähettää ellei FCC anna sinulle lupaa. Nyt mitä he ovat tehneet ovat kaikista haitallisimmat taajuudet.

2,4 GHz taajuudessa vesimolekyylit alkavat kääntyä akselinsa ympäri kun niihin osuu radiotaajuusemissioita tuolla kyseisellä taajuudella.

Miksi he sekoittavat vesimolekyylejä? Me olemme 70% vettä ja he tietävät mitä tämä aiheuttaa joten FCC avasi sen taajuuskaistan, sen osan spektriä, kaikille missä ei tarvita lupaa lähettämiseen. Se varmistaa täydellisen profileraation ja saturaation radiotaajuusemissioita siinä osassa spektriä. Toisin sanoen he haluavat kylvettää sinut taajuudessa joka sekoittaa vesimolekyylejä.

Onko se hyvä idea? Se ei ole hyvä idea! Ehkä et ole tietoinen tästä. He saivat sinut riippuvaiseksi WiFi:stä ja laitteistasi.

He ovat tulossa uusilla taajuuksila väittäen ettet saa tarpeeksi Netflixiä tai typeriä elokuvia tai mitä tahansa sinun on katsottava, että nämä taajuudet ovat liian täynnä että niissä on liikaa liikennettä. Se on pötypuhetta. Kaikki toimii aivan hyvin juuri nyt. Systeemi näissä torneissa on aivan ylimitoitettu. Niitä vois käyttää 100000 kertaa enemmän laitteita kuin mitä niitä nyt käyttää.

Ne saivat sinut riippuvaiseksi näistä laitteista ja nyt he tuovat uuden teknologian esille. Tämä todella pelottaa minua mennä tähän koska tämä on loppu.

FCC on avannut millimetriaaltokaistan. Ja he aikovat lähettää 60 GHz:n taajuudella.

WiFi käyttää nyt vesimolekyylien taajuutta. Niiden kääntyminen akselillaan alkaa 2,4 GHz:ssä. Se on se kohta spektriä triljoonista taaajuuksista. Se on se kohta spektriä missä alkaa veden maksimaalinen dialektinen (—) Se on ilmaus sille kun ne alkavat kääntyä, kun ne yrittävät linjautua, pysyä vaihtuvan kentän tahdissa, sähkömagneettisen kentän tahdissa. Se aiheuttaa vesimolekyylien värähtelyn akselillaan.

He aikovat käyttää 60 GHz:n taajuutta uudessa 5G:ssä ja uudessa WiFissä jota kutsutaan nimellä WiGig.

Sinun on ymmärrettävä että tämä on pirullista. 60 GHz on happimolekyylien absorbio spektri. Tämä on taajuus jolla happimolekyylit alkavat reagoimaan.

Joten he käyttävät WiFiä veden sotkemiseen. He aikovat käyttää WiGigiä ja 5G:tä hapen sotkemiseen.

Tämä sonta ei kulje kauas joten niitä pitää laittaa todella lähelle toisiaan. He aikovat laittaa näitä pieniä lähettimiä valotolppiin, puhelinpylväisiin, julkisiin rakennuksiin ja sinun on laitettava niitä kotiisi sillä muuten sonta ei toimi. Ja sanon sonta koska se on sontaa, se on ase.

Ja se saavat teidät menemään Coscoon ja tuomaan sen isossa laatikossa ja laittamaan sen jokapuolelle kotejanne, koska olette typeriä ettekä kuuntele minua!

Teidän on ymmärrettävä että teidän on lopetettava itsenne tappaminen!

Nämä ihmiset ovat onnistuneet saamaan teidät tekemään sitä. He ovat onnistuneet saamaan teidät tappamaan itseänne ja nauttimaan siitä! Ja tappamaan lapsianne ja maksamaan siitä!

WiGig, 5G, 60 GHz. Painakaa se kalloihinne! Et pelleile happimolekyylien kanssa!

Happea on ilmassa, hengitämme sitä, se tulee puista. Puut tekevät sitä hiilidioksidista. Meille kaikille on opetettu tämä.

Se on kaksi happimolekyyliä ja ne jakavat elektroneita. Kun isket happimolekyyleihin 60 GHz:n millimetriaalto-emissoilla se vaikuttaa happimolekyylien elektronien pyörimistoimintoihin.

Miksi se on tärkeää? Miten happi imeytyy kehoosi? Se on melko monimutkaista ja ihmeellistä. Mitä Jumala on tehnyt, miten Hän on luonut kehomme ja nämä mekanismit, Hän on luonut molekyylin nimeltään hemoglobiini. Ja se sitoutuu rautaan. Rauta on magneettinen.

Oletko koskaan kuullut sanaa magnetobiologia? Jos kukaan teistä hoitajista, lääkäreistä, fyysikoista, biokemisteistä tai minkä tahansa tyyppisistä tutkijoista, lyön vetoa että ette ole koskaan kuulleet tuosta tutkimusalueesta.

Minulla on kandidaatin tutkinto kemiasta ja kandidaatin tutkinto biologian tieteissä.

Kun menin UCI:hin viideksi vuodeksi yksikään oppijakso ei sisältänyt mitään edes viittaavaa sähkömagneettisten kenttien vuorovaikutuksesta eläviin kudoksiin.

He eivät halua sinun tietävän miten tämä toimii, koska tämä on salainen häivease.

He hehkuttavat sitä siistinä juttuna. Juuri nyt se muodostaa taloudesta suurimman osan. Jos tämä teknologia paljastettaisiin sellaisena kuin se todellisuudessa on se romahduttaisi talouden. Kaikki ovat kytköksissä siihen. Eläkerahastot sijoitavat näihin yrityksiin.

Tämä tuodaan niin nopeasti esiin ja he asettavat lakeja liittovaltion, osavaltion kuin paikallisella tasolla niin että et voi sanoa tälle sonnalle ei.

He rakensivat tämän koko infrastruktuurin laillisen kyvyn olla olemassa perustuen tutkimukseen joka tehtiin 1980-luvulla ja laki asetettiin voimaan Bill Clintonin toimesta 1996. Bill Clinton allekirjoitti Telecom Act:in. Hän on se joka laittoi ihmisyydelle kuoleman.

He käyttävät 30 vuotta vanhaa tutkimusta joka oli järjestetty jo alkuasetelmista. Nyt he ottavat käyttöön teknologiaa josta ei ole julkisesti luovutettu testausta. He tietävät mitä tämä aiheuttaa siksi he tekevät niin. He tietävät mihin se kykenee siksi he tuovat sen käyttöön.

He käyttävät kehyksenä 30 vuotta vanhaa järjestettyä tutkimusta 22 vuotta sitten saadakseen tämän käyttöön. Jotta yrityksillä on pääsy julkisiin oikeuksiin niiden täytyy maksaa vain pieni summa koska kaupungin on annettava niille pääsy. Joka 50 metrin välein sijaitsevassa tornissa kukaan ei säännöstele emissioita, kukaan ei tarkkaile tehoja, kukaan ei kaitse näitä aseita.

Tuot tätä sontaa kotiisi, ne asentavat näitä kotisi ulkopuolelle ja se vaikuttaa happimolekyyleihin. Näin he aikovat toimia. Kun vaikutetaan happimolekyylien kykyyn sitoutua hemoglobiiniin veressäsi et voi kuljettaa happea kudoksiisi.

Se tekee muitakin asioita mutta käyn vain lyhyesti näitä. Se vaikuttaa myös kehosi kykyysi tuottaa D-vitamiinia. 60 GHz on ase. Se vaikuttaa happimolekyyleihin ja ihosi kykyyn tuottaa D-vitamiinia. Ihosi tuottaa D-vitamiinia kun auringonvalo osuu ihollesi. Se tuottaa ihollasi reaktion jossa kehosi alkaa tuottamaan D-vitamiinia. Sama tapahtuu kun auringonvalo osuu silmiisi.

Siksi he ovat saaneet sinut pitämään aurinkolaseja ja piilolinssejä ja saaneet estämään auringonvalon. He eivät halua sinua aurinkoon. He haluavat sinut puutteelliseksi.

Pointti on se että tämä on ase. Sinun on herättävä! Ja sinun on ymmärrettävä että se ei kulje kauas. Puut estävät sen. (—) filmi ikkunassasi estää sen. Mylar-filmi estää sen. Metallipinta estää sen. Voit ostaa maalia joka estää sen. Älä tuo tätä sontaa kotiisi. Koska jos sinulla on se kodissasi se on hidas tappo. Et kykene saamaan happea riittäviä määriä veressäsi jotta kehosi selviäsi. Et kuole välittömästi siitä, vaan se aiheuttaa monenlaisia outoja terveysongelmia.

Teksti: Säteilyoireita

Ja arvaapa mitä he aikovat tehdä? Se tulee aiheuttamaan oireita koska minä tiedän mitä se aiheuttaa. Se otettiin käyttöön kahdessa paikassa Yhdysvalloissa, KOULUISSA, ja se aiheutti halvaantumista, rytmihäiriöitä, neurologisia ongelmia, kihelmöintiä raajoissa, tajuttomuutta, uupumista, kaikkia näitä outoja vaivoja.

Takaan sen, että kun tämä otetaan käyttöön, he aikovat laittaa sen päälle sillä tavalla että näyttää kuin polio olisi tullut takaisin. Ja tiedätkö mitä heillä on valmiina sinulle? Rokote. Mitä kuulemme uutisissa jatkuvasti? Rokotteet! Rokotteet! Rokotteet!

Olen Kaliforniassa ja arvaa mitä. Et voi laittaa lastasi näihin hallituksen mielenhallintarakennuksiin ellet injektoi häneen 60 rokotetta! Jos sinulla on yhtään aivoja et mene siihen. Löydät tien ulos siitä. Tiedät kuinka tehdä sen. Lapsesi voivat olla kotiopetuksessa. Tai voit saada terveystutkimuksen. Sinun on tehtävä mitä sinun on tehtävä suojellaksesi lapsiasi.

He aikovat ottaa käyttöön mikroaalto-asejärjestelmän joka aiheuttaa oireita. Ihmiset luulevat että kyseessä on uudenlainen virus, polio, jonkinlainen hermoihin vaikuttava tauti, tai jonkinlainen uusi löytö jota he syyttävät ja heillä on sinulle rokote. He aikovat tehdä siitä pakollisen. Muista sanani. Se on suunnitelma tässä.

Sen lisäksi että tämä tekee sinut sairaaksi ja sekoittavat jokaisen, se tekee monet hyvin varakkaiksi. Ja se keskittää valtaa koska sairaat ja heikkomieliset tulevat orjiksi hyvin nopeasti.

Paljon panostetaan että kaikki menisivät tiiviisiin kaupunkeihin. Paljon panostetaan tiivistä rakentamista, kymmenen kerroksisia taloja, laittaa WiFi-reitittimiä jokapaikkaan, ilmainen WiFi jokapaikkaan. Paljon panostetaan saada nämä kaikki paikoilleen.

Ne laittavat kemikaaleja veteen. Sinun on suodatettava vetesi jos aiot juoda. Sinun on kasvatettava oma ruokasi. Et voi syödä kaupan tavaraa, et tiedä mitä siinä on!

Nyt niillä on nämä aseet joita he laittavat luokkahuoneisiin ja kouluihin. Ne laittavat niitä busseihin, juniin ja lentokoneisiin. Autoissa on WiFi. Nyt kun menet ulos ja katsot puhelintasi niin siinä näkyy 50 verkkoa kävellessäsi kadulla. Lähetinmastoja on joka puolella.

Led-valoja on sisällä joten se on valkoista valoa yöllä joten et saa nukuttua. Se sekoittaa unirytmisi. Herätkää hittovie! Ette kuule tästä kirkossa, ette kuule tästä koulussa ette kuule tästä TV:ssä. TV on pornografiaa ja hulluja elokuvia. Kirkko on myynyt itsensä, ne eivät puhu mistään keräävät vain rahasi ja laittavat sinut uneen. Koulut tekevät kaikista tyhmiä.

Mistä kuulet tämän tiedon? Internetistä. Ja sinun on parasta päästä selville asioista ennen kuin ne sulkevat sen!

Tämä on Joe Imbriano, varoitan sinua, herää hitto vie!

LISÄÄ AIHEESTA:
Mitä säteilyturvakeskus turvaa?
60 GHz radiation Oxygen Iodine molecules symptoms illness Joe Imbriano
Wireless at 60 GHz Has Unique Oxygen Absorption Properties
“The Flu” and “Microwave Sickness” Share Many of the Same Symptoms
Largest Unethical Medical Experiment in Human History
Children Sick After 4G/5G Small Cell Installation Sacramento City Council Meeting
Microwave Injured Veterans Network

%d bloggaajaa tykkää tästä: